Băutura minune – suc de mere, sfeclă și morcov – rețetă și 15 beneficii excepționale pentru sănătate

30411

Aceasta bautură a fost inițial introdusă în medicina naturistă din China pentru tratarea cancerului pulmonar și a altor boli. În prezent, a câștigat multă atenție pentru proprietățile sale magice, de care beneficiază corpul și creierul.

Ingrediente

1 lingură de miere sau suc de lămâie și 1 sau ½ un pahar de apă

Proporții egale de morcovi, sfeclă roșie, Mere

Nu utilizați zahăr.

Mod de preparare

1.Tăiați în bucăți mici, fără a curăța un măr mare, un morcov și o sfeclă roșie.

2.Adăugați-le într-un blender sau storcător.

3.Se toarnă apa rece pentru a ajuta procesul de amestecare.

4.Treceți amestecul gros printr-o strecurătoare.

5.Se toarnă într-un pahar împreuna cu o lingură de zeamă de lămâie proaspătă sau o lingură de miere.

Când ar trebui să bei băutura minune

Beți acest suc zilnic, cel puțin o dată pe zi. Funcționează cel mai bine pe stomacul gol. Deci, bea-l cu aproximativ o oră înainte de a lua micul dejun dimineața. Dacă doriți, îl puteți bea și seara, dar asigurați-vă că este pe stomacul gol.

Beneficiile pentru sănătate ale băuturii miraculoase apar lent, dar sunt foarte eficiente. În unele cazuri, rezultatele pot să dureze doar două săptămâni până la o lună. Cu toate acestea, pentru alții poate dura și trei luni. Funcționează la fel ca orice supliment de sănătate, dar costă mult mai puțin și oferă mult mai mult.

Care este miracolul acestei băuturi

Consultați aici câteva dintre cele mai importante beneficii ale băuturii minune:

 Vitamine și minerale nutritive

Băutura minune este un cocktail sănătos de vitamine și minerale de care organismul are nevoie pentru a se repara și a crește. Fiecare componentă adaugă la valoarea nutritivă a băuturii. Dar împreună obtineți un amestec puternic de vitamine – A, B1, B2, B6, C, E și K, plus minerale precum folat, zinc, cupru, fier, calciu, potasiu, fosfor, magneziu, niacină, sodiu și mangan.

Întârzie procesul de îmbătrânire

Bunătatea vitaminelor A, complexului B, C, E și K vă ajută să arătați și să vă simțiți mai tineri decât sunteți cu adevărat. Fibrele și mineralele dietetice contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea funcțiilor corporale de bază și la întinerirea corpului și a organelor vitale.

Ten impecabil

Consumul regulat al băuturii minune vă îmbunătățește aspectul tenului. Băutura elimină toxinele și substanțele chimice care provoacă acnee, puncte negre și pete. Lasă pielea cu o strălucire sănătoasă.

Îmbunătățește vederea și întărește mușchii oculari

Ochii tăi delicați experimentează mult stres toată ziua, mai ales dacă munca ta implică utilizarea computerelor. Acest lucru vă poate afecta puterea mușchilor oculari, vă poate obosi ochii și chiar îi poate usca. Dacă bei un pahar plin cu acest suc minunat, vei oferi corpului tău vitamina A, care este esențială pentru îmbunătățirea vederii. De asemenea, ajută la îmbunătățirea rezistenței mușchilor ciliari, care ajută la schimbarea distanței focale a lentilei oculare. Sucul miraculos calmează și relaxează și ochii obosiți. Ca urmare a acestor beneficii, puteți menține o vedere bună.

Stimulează creierul și accentuează memoria

Această băutură nutrițională este capabilă să îmbunătățească conexiunile nervoase pentru un răspuns mai rapid. De asemenea, îmbunătățește atenția, memoria și nivelurile de concentrare ale unei persoane. Drept urmare, veți putea să gândiți mai repede și să lucrați mai bine la toate activitățile și sarcinile pe care alegeți să le întreprindeți.

Întărește organele interne

Ficatul procesează proteinele și stochează energia, inima pompează sângele către restul corpului, iar rinichii curăță sistemul. Toate organele din corpul nostru au un rol de jucat, care au grijă de întregul corp și, prin urmare, trebuie să aveți grijă și de ele. Cu ajutorul băuturii miraculoase, puteți face exact acest lucru. Alfa și betacarotenul formează ingredientele vedetă care detoxifică ficatul, mențin nivelul tensiunii arteriale, controlează colesterolul, ajută digestia și mențin corpul activ și în formă. Acest lucru previne bolile de inimă, formarea ulcerelor, constipația cronică, afecțiunile hepatice și problemele renale.

Combate bolile comune

Cu o imunitate puternică, puteți lupta împotriva bolilor comune, cum ar fi gripa, anemia și chiar astmul. Pentru o imunitate mai bună, aveți nevoie de un număr bun de celule albe din sânge și de o creștere a hemoglobinei. Aportul continuu al combinației miraculoase de măr, sfeclă roșie și morcov poate îmbunătăți producția de celule albe din sânge și hemoglobină, oferindu-vă rezultate mai bune atunci când tratați boala. Acest suc poate reduce, de asemenea, mirosul corporal, respirația urât mirositoare, infecțiile gâtului și vă poate întări plămânii.

Încetinește inflamația cancerului

Cancerul este o boală care are ca rezultat o creștere incontrolabilă a celulelor. Nu există nicio dovadă reală a faptului că acest suc este capabilă să vindece cancerul. Cu toate acestea, a reușit să încetinească creșterea celulelor canceroase.

Cum se consumă băutura minune împotriva cancerului

Principalul ingredient al acestui suc care luptă împotriva cancerului este sfecla roșie. De fapt, această legumă a fost folosită pentru tratamentul cancerului de secole în Europa.

Cercetările au descoperit că sfecla conține un flavonoid cunoscut sub numele de betazian, care inhibă creșterea tumorilor și crește aportul de oxigen din celule. Acest lucru, la rândul său, protejează nivelurile de vitamina C, care este un alt nutrient care luptă eficient împotriva cancerului.

Sucul de sfeclă roșie este, de asemenea, bogat în fier. Acest lucru ajută la regenerarea corpusculilor roșii din sânge care furnizează mai mult oxigen celulelor canceroase. Atunci când conținutul de oxigen este crescut, acesta ajută la îmbunătățirea respirației celulare, care la rândul său ajută la distrugerea celulelor canceroase.

Cum să prepari sucul pentru cancer

Realizarea băuturii minune este foarte simplă. Tot ce aveți nevoie este mere, sfeclă roșie și morcovi.

1.Mai întâi, asigurați-vă că cele trei ingrediente sunt bine spălate.
2.Feliați-le în bucăți mici. Nu le curățați de coajă.
3.Puneți-le într-un storcător și adăugați o cantitate mică de apă pentru a-i îmbunătăți consistența.
4.Dacă doriți, puteți adăuga o lingură de miere sau suc proaspăt de lămâie pentru a-i îmbunătăți gustul.

Ajută la pierderea în greutate

Această băutură minune este un supliment extraordinar la dieta ta de slăbire. Are o cantitate limitată de calorii și este răcoritoare după un antrenament obositor. Oferă corpului energie fără a duce la creșterea în greutate.

 Detoxifică corpul

Îți detoxifică corpul și previne constipația, promovând mișcările regulate ale intestinului.

Elimină respirația urâtă

Ajută la îmbunătățirea respirației urât mirositoare cauzată de indigestie.

Tratează infecțiile gâtului

Această băutură face minuni împotriva a tot felul de infecții ale gâtului.

Ameliorează durerile musculare

Ajută la ameliorarea durerilor musculare care vin după antrenamentul fizic și exercițiile fizice.

Băutura miraculoasă pentru piele

Deoarece detoxifică organismul și promovează mișcarea intestinală regulată, are beneficii minunate pentru pielea ta, inclusiv prevenirea și vindecarea acneei.

Ameliorează crampele menstruale

Este, de asemenea, cunoscută pentru reducerea durerii menstruale.
Deoarece este complet naturală și nu conține alte ingrediente, nu provoacă efecte secundare adverse. Așadar, nu mai așteptați și faceți din acest suc delicios și nutritiv o parte a dietei dvs. de zi cu zi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.