Antibioticul săracului, din 2 ingrediente – rețeta ieftină şi puternică, dezvăluită de medicul Virginia Faur (cercetător și inventator de medicamente)

17875

Antibioticul săracului – Rețetă:

Remediul se prepară din produse naturale, foarte ușor de procurat. Este recomandat pentru întărirea sistemului imunitar, în tratamentul infecțiilor respiratorii și răcelilor sezoniere.

Ingrediente:
-40-50 g cimbru uscat / miere.

Mod de preparare: Într-un borcan de 800 ml. se adaugă cimbrul uscat. Se completează cu miere. Borcanul se închide ermetic , iar conținutul se lasă la macerat timp de 2 săptămâni, după care se filtrează.

În toată această perioadă, elementele pe care le conține cimbrul și antioxidanții din miere vor forma un puternic antibiotic natural.

Administrare: Mierea obtinută după macerarea cimbrului este un remediu puternic, având proprietăți: bactericide, bacteriostatice; laxative; regenerative, imunostimulatoare.

Având acțiune antiseptică puternică, antibioticul săracului acționează asupra ficatului și rinichilor, ameliorând starea lor de funcționare.

• Se ia 1 lingură la fiecare 8 ore, profilactic.

• Ori de câte ori se simte pofta de dulce, se ia 1 linguriță din acest preparat.

• Se poate lua ca adjuvant 1 lingură de 3 ori/zi (la 8 ore) în toate afecțiunile datorate frigului (gripe, răceli), precum și în tuse convulsivă, laringită, astm, răguseală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.