Apa cu scorțișoară și măr verde va ajuta sa slăbiți, întărește inima, reglează glicemia și are și alte beneficii

14034

Apa cu scorțișoară și măr verde va ajuta sa slăbiți, întărește inima, reglează glicemia și are și alte beneficii.

În primul rând, aceste remedii naturale ar trebui să fie întotdeauna însoțite de un stil de viață sănătos.

Trebuie să urmați o dietă echilibrată și variată. În plus, ar trebui să opriți sedentarismul.

O băutură plină de antioxidanți

Lămâia, mărul verde și scorțișoara vă protejează de daunele oxidative cauzate de radicalii liberi. De exemplu, veți primi o băutură plină de polifenoli ideali pentru sănătatea inimii.Atât scorțișoara, cât și lămâia au proprietăți antiinflamatoare puternice și vă oferă vitaminele și mineralele de care aveți nevoie pentru a vă îngriji sănătatea.

Reglează nivelul zahărului din sânge

Această rețetă este plină de beneficii pentru sănătatea noastră. Unul dintre cele mai importante efecte ale sale este că îți echilibrează nivelul zahărului din sânge.

Scorțișoara este unul dintre cele mai bune alimente pentru a vă proteja împotriva sindromului metabolic și a diabetului de tip II.

O mare parte din activitatea sa se concentrează asupra sistemului digestiv, descompunând alimentele și permițând absorbția substanțelor nutritive în timp ce reglează orice zaharuri inutile.

Când combinați scorțișoara cu mere, puteți absorbi mult mai multă glucoză și încetini acțiunea acesteia. Toate acestea au grijă de sănătatea ta – și de silueta ta.

Grăsimea devine mai puțin durabilă

Acest lucru vă va ajuta să ardeți grăsimea mai ușor dacă urmați un stil de viață sănătos. Unul dintre principalele beneficii ale apei de scorțișoară este detoxifierea. Este un diuretic, favorizează digestia, te satisface și are grijă de sănătatea inimii tale.

Un alt fapt interesant este că face ca grăsimea să fie mai puțin durabilă și mai ales grăsimea din abdomen. Efectele sale sunt atât de puternice încât, dacă îl consumi timp de 15 până la 20 de zile, vei vedea rezultate bune pe măsură ce urmezi o dietă sănătoasă.

Mărul verde și mai precis enzimele pe care le conține vă vor ajuta să eliminați grăsimea și mai ușor. Pe lângă această apă vindecătoare de scorțișoară, nu ezitați să consumați un măr verde singur, de cel puțin trei ori pe săptămână. Pectina, fibra găsită în pielea fructului, vă va oferi mari beneficii.

Cum se face apă de scorțișoară cu măr și lămâie

1 litru de apă

2 mere verzi

1 până la 2 bețișoare de scorțișoară (10 grame)

Suc de la 1 lamaie

Pregătire

Pentru a face acest tratament, începeți prin alegerea a două mere verzi bune, care sunt organice. Spălați-le bine, tăiați-le în felii (nu trebuie să le scoateți coaja) și puneți-le deoparte.

Stoarceti o lămâie și adăugați-i sucul într-un litru de apă.

Este aproape gata. Acum tot ce trebuie să faci este să adaugi merele și bețișoarele de scorțișoară în apă cu sucul de lămâie.

Păstrați-l la frigider pentru câteva ore.

Dacă doriți, îl puteți lăsa să stea peste noapte pentru a permite scorțișoarei, mărului și lămâii să-și elibereze mai bine proprietățile.

A doua zi, beți o parte din această apă înainte de fiecare masă principală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.