Bombă de vitamine pentru organism: îl consum de 2 ori pe an și practic nu mă îmbolnăvesc

40947

Corpul nostru are nevoie de suficiente vitamine și minerale pentru a funcționa corect. Și noi, la rândul nostru, trebuie să avem grijă de asta.

Dar pentru asta nu este nevoie să alergi la farmacie și să cumperi un complex de vitamine sub formă de pastile, deoarece produsele cu care suntem obișnuiți sunt pline cu elemente benefice. Și se pare că a fost descoperit un adevărat remediu de vitamine și minerale.

Vă vom împărtăși o rețetă pentru un amestec minunat pentru sănătate și vă vom spune câteva detalii despre beneficiile fructelor uscate .

Acesta chiar este un amestec precum un combustibil însă pentru imunitate! Oferă o încărcătură de vivacitate pentru întreaga zi, normalizează activitatea inimii și, de asemenea, purifică sângele și întărește sistemul imunitar. Să învățăm cum să pregătim acest amestec miraculos.

Ingrediente:

  • 300 g nuci
  • 300 g caise uscate
  • 300 g smochine
  • 300 g prune uscate
  • 300 g stafide
  • 2 linguri de miere
  • 2 lămâi

Apoi totul este simplu: clătiți fructele uscate cu apă caldă, uscați-le puțin, apoi dați totul printr-o mașină de tocat carne (împreună cu coaja, dar fără semințe). Amestecați totul cu miere și puneți-l într-un borcan de sticlă.

Compoziția amestecului nu le limitează doar la această listă de produse, puteți adăuga alte nuci. Cu siguranță vor fi benefice.

Păstrați amestecul într-un loc răcoros. Se consuma câte o lingura pe zi, de preferat dimineața, înainte de masă. Dacă ai probleme cu imunitate și ești adesea bolnav, poți crește doza la 2-3 linguri pe zi.

Ia zi de zi din acest amestec până se termină, apoi fă o lună de pauză.

Astfel îți poți întări sistemul imunitar și poți uita ce sunt răcelile. Dacă analizați fiecare ingredient din acest remediu, devine clar că acesta este cel mai bun amestec de vitamine pentru sănătate.
Caise uscate:

Aceste fructe uscate conțin o cantitate mare de magneziu, potasiu, fier, vitamina B5, pectină. În plus, caisele uscate sunt bogate în acizi organici care elimină metalele și radionuclizii din corpul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.