Cea mai vindecătoare apă pentru glanda tiroidă, creier și ficat. Apă de turmeric

25367

Oamenii au învățat și au apreciat beneficiile uimitoare ale curcumei pentru sănătate în urmă cu secole, iar acest produs puternic poate îmbunătăți sănătatea în numeroase moduri.

Apa de turmeric este una dintre cele mai bune modalități de a profita de beneficiile acestui condiment și tot ce trebuie să faceți este să adăugați turmeric la un pahar de apă caldă. Se amestecă și se bea.

Iată consecințele consumului regulat al acestei băuturi în fiecare dimineață:

Previne deteriorarea ficatului
Curcuma previne afectarea ficatului și chiar regenerează celulele hepatice deteriorate. Stimulează producția naturală de bilă și îmbunătățește funcția vezicii biliare.

Sprijină sănătatea creierului
Curcuma este o sursă bogată de antioxidanți, cum ar fi curcuminoizii, care previn deteriorarea celulelor creierului și neutralizează radicalii liberi.

Ameliorează durerea și combate inflamația                                                        Inflamarea cronică este principala cauză a diferitelor afecțiuni și boli, iar acest condiment combate în mod eficient inflamațiile și calmează durerile din organism.

Îmbunătățește funcția tiroidiană
Turmericul este de mare ajutor în tratarea bolilor tiroidiene autoimune, cum ar fi boala Graves și tiroidita Hashimoto, scade nivelul colesterolului și atrofia tiroidei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.