Cel mai bun remediu pentru durerile articulare și osoase – Este deja disponibil în România

833

Radu Octavian – ortoped profesionist cu 20 de ani de experiență. Mult timp și-a tratat pacienții cu metode tradiționale. Dar nici unul dintre ele nu a dat un rezultat de 100%. În cele din urmă, Radu Octavian a reușit să găsească un remediu care elimină durerea din articulații și oase o dată pentru totdeauna.

Specialistul a acceptat să ne povestească despre descoperirea sa, precum și să explice de ce a fost concediat de la spitalul, unde a lucrat mai mult de 15 ani.

Dr. Radu Octavian, vă rugăm să ne spuneți despre metoda dumneavoastră de tratament a articulațiilor.
Îmi tratam pacienții cu cele mai frecvente metode mai mulți ani. Adică compresie, calmante puternice și antibiotice. Toți și-au ameliorat pe un timp starea, dar în scurt timp pacienții se întorceau din nou la mine cu noi reclamații. Artrita și alte boli ale articulațiilor au progresat și starea lor de sănătate s-a deteriorat. Din păcate, medicina noastră nu putea oferi nimic mai bun.

Acum un an, starea mamei mele s-a agravat, artrita a paralizat-o aproape complet. Nimic nu a ajutat și m-am hotărât la ultimul pas – am apelat la colegii mei dintr-o clinică elvețiană. Și mi-au spus despre gelul Flexomed.

Așadar, este o elaborare a oamenilor de știință elvețieni?
Da, așa este. Produsul este foarte solicitat în Europa, dar este încă necunoscut în țara noastră. Acțiunea sa, este diferită de toate metodele tradiționale de tratament. Se bazează pe îngrijirea delicată a articulațiilor.

Flexomed funcționează simultan în patru direcții:

Ameliorează rapid durerea și crampele
Ameliorează inflamația
Accelerează procesul de regenerare a țesuturilor
Elimină riscul de returnare cu reclamații
Mama s-a simțit mai bine după prima aplicare: durerea a dispărut, iar umflarea a scăzut semnificativ. O săptămână mai târziu, mama a putut să meargă singură, sprijinindu-se de o cârjă. Și într-o lună a reușit să învingă complet boala sa.

PÂNĂ LADUPĂ
Au trecut mai mult de 6 luni de când mama mea s-a plâns de dureri la nivelul articulațiilor și oaselor. Ea spune că se simte cu 20 de ani mai tânără.

Cu adevărat este un produs minune! În ce cazuri îl recomandați pacienților dumneavoastră?
Recomand Flexomed tuturor care suferă de diferite boli ale sistemului musculo-scheletice: artrită, periartrită, gută, artroză, osteochondroză etc.

De asemenea, recomand să utilizați gel Flexomed pentru entorse și răni, va accelera semnificativ regenerarea țesuturilor și mușchilor. Acesta este un preparat indispensabil pentru sportivii profesioniști și oamenii care duc un stil de viață activ.

Russell Cassie

Profesor al Institutului Medical de la Geneva, creatorul Flexomed:

„Mulți ani, am căutat să dezvoltăm o formulă terapeutică unică, care să rezolve complet toate problemele sistemului musculo-scheletic. Acum doi ani, am reușit în sfârșit să creăm un astfel de produs. Flexomed funcționează datorită ingredientelor naturale care pătrund adânc în țesuturi, vindecându-le și întărindu-le.

Studiile medicale recente au arătat că 97% dintre pacienți au înregistrat îmbunătățiri semnificative după doar un singur curs de tratament. Aceasta este o adevărată descoperire în medicina modernă.”
Este adevărat că după ce ați început să recomandați Flexomed la spitalul local, administrația clinicii a reacționat brusc și chiar v-a obligat să plecați?

Din păcate, acest lucru este adevărat. Trebuie să înțelegeți că medicina modernă este în primul rând o afacere. Spitalele colaborează activ cu farmaciile și corporațiile farmaceutice, astfel încât nu este benefic pentru ei să recomande un medicament care ajută rapid pacienții. Deoarece acest lucru va reduce semnificativ cererea pentru toate celelalte medicamente care nu au aceeași eficiență ridicată. Iar profiturile lor vor scădea.

Nu sunt de acord cu această abordare, așa că a trebuit să renunț. Cu toate acestea, încă țin legătura cu mulți dintre pacienții mei și nici unul dintre ei nu a vorbit prost despre gelul Flexomed.

Atunci cea mai importantă întrebare: de unde pot achiziționa acest gel? Din câte știu, nu este de vânzare în farmacii.
– Gelul original Flexomed poate fi comandat online doar pe site-ul oficial al producătorului. Nu îl veți găsi în altă parte! Acesta este un produs 100% natural, fără impurități chimice și alte substanțe dăunătoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.