Se prepară rapid și ușor, din lapte, ouă, griș, brânză și ciocolată – Cel mai delicios desert
Ingrediente necesare:
- 250 g brânză de vaci
- 3 linguri smântână 15%
- 1 ou
- 2 linguri griș
- 100 ml lapte
- 2 linguri zahăr tos
- 50 g ciocolată albă
Mod de preparare:
Grișul se toarnă în laptele cald și se lasă să se umfle.
Între timp, mixăm brânza de vaci cu smântâna, oul, zahărul și bucățelele de ciocolată. După ce se umflă, încorporăm și grișul cu lapte în compoziție.
Transferăm compoziția într-o tavă unsă cu unt și dăm la cuptorul preîncălzit la 200 de grade, timp de 30 de minute.
Notă: se poate pregăti și pe aragaz, la foc mic 35 de minute.
După ce se răcește putem scoate din tavă.
Se servește ca atare sau cu lapte condensat.
Savurați cu poftă! Poftă bună!