Chifteluțe de casă cu orez și legume – Pârjoluțe din orez și legume, o bunătate, cel puțin la fel de bune ca cele cu carne

12734

Ingrediente:

300 g orez fiert
250 g amestec legume mexicane
1 ou
sare
piper
pătrunjel
ulei

Mod de preparare:

1. Pentru început, punem orezul la fiert.

2. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim amestecul de legume mexicane, pe foc mic, câteva minute. Condimentăm cu sare, piper, adăugăm pătrunjelul și amestecăm bine. Adăugăm orezul fiert, oul bătut și amestecăm bine.

3. Cu ajutorul mâinilor, formăm chifteluțe pe care le prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei, până se rumenesc frumos.

Să le savurați cu drag! Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.