Crema de față anti-îmbătrânire – rețetă foarte simplă din doar 6 ingrediente naturale

13975

Ingredientele acestei creme anti-îmbătrânire au în mod individual efecte profunde asupra pielii, dar împreună se completează reciproc în ceea ce privește textura, mirosul și beneficiile pentru ten.

Uleiul de migdale este un emolient, ceea ce înseamnă că face pielea mai moale. A fost folosit în mod tradițional pentru tratarea psoriazisului, eczemelor și cicatricilor. Calmează și întinerește pielea și îmbunătățește aspectul tenului și tonul pielii.

Într-un studiu, uleiul de cocos virgin a avut cel mai puternic efect de eliminare a radicalilor liberi și cea mai mare activitate antioxidantă. Într-un alt studiu, s-a constatat că activitatea antioxidantă a uleiului de cocos virgin are ca rezultat o creștere a antioxidanților și a compușilor auto-vindecători ai corpului. Aceste studii sunt semnificative prin faptul că indică capacitatea antioxidantă a uleiului de cocos și se știe că antioxidanții au efecte anti-îmbătrânire considerabile.

Ceara de albine și untul de shea dețin proprietăți antiinflamatorii, vitamina E oferă un impuls de putere antioxidantă, iar uleiurile esențiale oferă o aromă plăcută, care pot oferi și beneficii terapeutice.

Cremă de față anti-îmbătrânire de casă

Durata de valabilitate este de aproximativ 3 luni.

 Ingrediente:

• ¼ cană ulei de migdale
• 2 linguri ulei de cocos
• 2 linguri de ceară de albine
• ½ linguriță ulei de vitamina E
• 1 lingură unt de shea
• Uleiuri esențiale la alegere (opțional)

Mod de preparare:

Așezați toate ingredientele într-un borcan de sticlă. Puneți o oală umplută aproximativ 7 – 10 cm cu apă la foc mic. Puneți borcanul, fără capac, în oală și lăsați-l să stea acolo până când ingredientele s-au topit. Se amestecă ocazional. După ce amestecul s-a topit și totul este combinat uniform, se toarnă într-un borcan mic de sticlă. Lăsați-l să stea la temperatura camerei până se întărește crema, închideți capacul borcanului și păstrați-l într-un loc răcoros. Aplicați dimineața și seara după spălare.
Veți observa diferența in scurt timp!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.