DURERILE DE GENUNCHI – Tratarea cu ajutorul ardeiului iute

2927

Genunchiul este articulația cea mai puternică a corpului omenesc, care preia o forță echivalentă cu 4 ori și jumătate greutate dvs. corporală atunci când pur și simplu coborâți scările. Totuși, deși este atât de puternic, genunchiul este și articulația care produce cele mai mari suferințe.

Durerile de genunchi afectează adesea persoanele în etate, de regulă din cauza osteoartritei, o boală degenerativă a căptușelii cartilaginoase a articulației, care face ca oasele să se frece unul de altul declanșând durerea.

Dacă genunchiul vă doare fiindcă a fost suprasolicitat sau maltratat, iată câteva căi pentru a îmbunătății situația.

Virtuțiile unguientului pe bază de ardei iute

Genunchii sunt expuși la leziunile produse de uzură, fiindcă îi folosim de dimineață până seara. Când durerile de genunchi devin parte din viața dumneavoastră, încercați unguentul sau plasturii cu capsaicină, o substanță extrasă din ardei iute. Capsaicina pare să blocheze transmiterea durerii de la genunchi la creier. Durerea nu dispare, dar nu o mai simți cu aceeași intensitate.

Pierdeți în greutate

Greutatea corporală are o contribuție majoră în cazul problemelor legate de genunchi, spune dr. Fox. Fiecare kilogram în plus la greutate se înmulțește de vreo 6 ori în ceea ce privește presiunea exercitată pe zona genunchiului. Deci dacă aveți 5 kilograme în plus, înseamnă un exces de 30 kg pe care genunchiul trebuie să le care. După cum remarcă dr. Fox, nu pui pneuri de scuter la un camion de mare tonaj.

Luați vitamine

Anumite vitamine pot contribui la refacerea cartilajului și a tendoanelor și pot diminua durerile articulare. Unii specialiști recomandă administrarea zilnică a vitaminelor A, B6, C, E si niancină.

Nu vă bazați pe genunchiere

Genunchierele sunt de vânzare în majoritatea magazinelor cu articole sportive, dar specialiștii spun că e mai bine să le lăsați în galantare. Nu ar trebui folosite decât pentru a vă aminti că aveți un genunchi cu probleme, spune dr. Fox. Iar unele dintre ele fac mai mult rău decât bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.