Fursecuri fragede și moi, cu gust de vanilie – Rețetă rapidă, aromată și delicioasă

9602

Rețetă rapidă, aromată și delicioasă – Fursecuri fragede și moi, cu gust de vanilie

Ingrediente necesare:

  • 1 kg făină
  • 500 g unt
  • 200 ml iaurt natural
  • 1 cană zahăr
  • 3 plicuri zahăr vanilat
  • Gem și zahăr pudră

Mod de preparare:

Cernem făina într-un bol. Adăugăm și untul moale, iaurtul, zahărul vanilat și cel pudră.

Frământăm un aluat omogen și moale.

Transferăm aluatul pe suprafața de lucru presărată cu făină și-l întindem la o grosime de 5 mm.

Decupăm formele dorite și le transferăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 150 de grade Celsius și coacem timp de 15 minute aproximativ.

Lipim câte 2 cu gemul preferat și pudrăm fursecurile cu zahăr pudră. Putem amesteca zahărul pudră cu un pic de zahăr vanilat pentru un plus de gust.

Savurați cu poftă! Poftă bună1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.