Nu îţi pierde nădejdea în Dumnezeu, unde nu poti tu, poate EL

1422

Indiferent cât de greu ne este şi chiar dacă nu mai vedem nici o ieşire din situaţia în care ne aflăm, nu trebuie să uităm că noi nu suntem singuri.

În permanenţă suntem însoţiţi de Cel care ne-a creat şi care ne iubeşte nespus.

Încercările noastre sunt trepte de evoluţie

Multe dintre întâmplările prin care trecem ne pot descuraja. Uneori, sunt foarte dificile şi ne slăbesc puterea fizică şi cea sufletească. Putem cădea de multe ori şi poate avem senzaţia că nu ne mai putem ridica. Aceasta este doar o senzaţie.

Noi avem tot potenţialul de a continua, el există în permanenţă în noi, trebuie doar să apelăm la el. Acest potenţial este, de fapt, tot ce înseamnă calităţi, talente, inteligenţă, memorie etc. Ele ne sunt date pentru a ne descurca excelent în viaţă şi nu tot ce ne doboară ne aduce şi sfârşitul.

De cele mai multe ori, împrejurările pe care noi le socotim insurmontabile, sunt, de fapt, noi trepte pe care să păşim, noi lucruri cu care să ne acomodăm, noi paşi pe care trebuie să îi facem. Şi trebuie să căutăm în noi forţa pentru a continua. Aceasta ne este la îndemână, o putem accesa oricând.

Dumnezeu este cu noi în fiecare moment

Indiferent cum înţelege fiecare pe Dumnezeu şi chiar dacă nici nu-L recunosc unii dintre noi, El ne este mereu alături. Cum altfel ar putea fi? El ne-a dat viaţa şi tot El a hotărât că trebuie să continuăm. Am făcut, poate, unele alegeri care nu sunt benefice vieţii noastre, dar le putem repara.

Nimic nu este definitiv în ochii Creatorului, nici chiar moartea!

Mântuitorul nostru Iisus Hristos a demonstrat că şi moartea poate fi învinsă! Nu există problemă de care Dumnezeu să nu ştie şi la care El să nu aibă soluţie. Noi am trăit aşa, izolaţi de El, şi nu ne vine să credem că viaţa poate fi un miracol. Dar ea poate fi un miracol în orice clipă!

În concluzie, deznădejdea nu face parte din planul divin al vieţii noastre, ea nu are ce căuta în gândurile şi în sufletul nostru. Trebuie să ne eliberăm de tot ce ne aduce tristeţe şi disperare, trebuie să întoarcem spre Dumnezeu cu inimă deschisă şi să-I cerem ajutorul.

Este simplu şi frumos să « discuţi » cu cel care ţi-a dat viaţă, este chiar eliberator!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.