Povestea care a emoționat tot internetul! Doi bătrâni au purtat un dialog care i-a făcut pe mulți să plângă. Ce a putut să îi spună soțul soției sale și care a fost dorința ei.

409

O poveste de iubire impresionantă

Povestea vieții a doi bătrâni încă îndrăgostiți a impresionat o țară întreagă. Femeia se afla pe patul de moarte, iar soțul ei a vrut să cheme medicul. Ea știa că se va stinge și l-a rugat să nu facă asta, ci să o țină de mână și să rememoreze toate amintirile pe care le au și clipele trăite împreună. Dialogul este unul impresionant și arată că doi oameni încă pot fi îndrăgostiți chiar și la bătrânețe.

„Ea a spus: „Nu chema doctorul, vreau să dorm liniștită, cu mâna ta într-a mea. „”

El i-a vorbit despre trecut, cum s-au cunoscut, primul ei sărut. Nu au plâns, au zâmbit. Nu au regretat nimic, au fost recunoscători. Apoi ea a repetat ușor: „Te iubesc pentru totdeauna” și el i-a întors cuvintele, i-a dat un sărut blând pe frunte. A închis ochii și a adormit liniștită cu mâna lui pe a ei.

Iubirea este cel mai important lucru pentru care am venit pe lume doar cu iubire și plecăm doar cu iubire. Profesie, carieră, cont bancar… bunurile noastre sunt doar instrumente, nimic mai mult. Totul rămâne aici. Iubește, nimic nu este mai important în viața ta…„, a fost relatarea dialogului celor doi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.