Prăjitură cu brânză și stafide extrem de gustoasă. Pregătirea este atât de simpla încât o poți avea pe masă în fiecare zi

2992

Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

Pentru un vas de copt care dimensiunile 20 x 20 cm.

550 g de branza de vaci

4 oua de dimensiuni medii

60 g unt inmuiat

stafide dupa gust

5 linguri zahar

un pachetel zahar vanilat

varf de cutit de sare

2 linguri gris

Mod de preparare:

Puneti intr-un castron ouale, untul inmuiat, un praf de sare, zaharul, zaharul vanilat, branza de vaci si grisul.

Se amesteca cu un blender timp de aproximativ 4-5 minute pana se obtine o masa omogena.

Apoi amestecati inca 10 minute.

Clatiti bine stafidele si uscati-le cu servetele de hartie .

Se adauga la aluat si se amesteca.

Ungeti vasul de copt si turnati in mod uniform aluatul.


Preincalziti cuptorul la 170 ° C si coaceti timp de aproximativ 70 – 75 de minute pe un gratar mediu.


Se lasa sa se raceasca, se feliaza si se serveste.

Va dorim pofta buna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.