Rădăcina de brusture – vindecă ulcerul gastric, gastrita, va scoate pietrele din vezica biliară și vindecă pancreasul

539

Pentru a îmbunătăți funcționarea stomacului, pentru a face față ulcerelor și problemelor cu intestinele, ficatul și pancreasul, preparatele pe bază de brusture vă vor ajuta.

Tratamentul gastritei

Când o persoană suferă de procese inflamatorii frecvente în mucoasa gastrică, este recomandabil să efectuați cel mai simplu curs de tratament anual în primăvară.

Salată

Mănâncă în fiecare zi 4-5 rădăcini tinere de brusture proaspăt săpat timp de 2-3 săptămâni în salate sau coapte la cuptor.

Infuzie rece

Se toarnă 1 linguriță de rădăcină de brusture tocată cu 1 cană de apă fiartă la temperatura camerei. Țineți timp de 5 ore, după care strecurați.

Luați 1/3 cană chiar înainte de micul dejun, prânz și cină. Cursul tratamentului nu este definit într-un cadru strict, se efectuează până la recuperarea completă.

Infuzie caldă

Se toarnă 1 linguriță de rădăcină zdrobită cu 2 căni de apă clocotită, se lasă 12 ore, se strecoară. Se beau 1-2 pahare de infuzie caldă de 4 ori pe zi.

Decoct

Se toarnă 1 linguriță de rădăcină mărunțită cu 1 cană de apă clocotită, se fierbe timp de 10 minute la foc mic, se răcește, se strecoară. Luați 1 lingură de 3-4 ori pe zi.

Tratamentul ulcerului duodenal, pancreatitei, gastritei

Beți suc de brusture proaspăt preparat câte 1 lingură de 3 ori pe zi înainte de mese timp de 3 săptămâni.

Rădăcina de brusture va vindeca gastrita, ulcerele gastrice, pancreatita. Poate îndepărta calculii din vezica biliară și vindeca pancreasul
Îndepărtarea pietrelor din vezica biliară, tratamentul pancreatitei cronice
Înmuiați 3 linguri de rădăcină uscată în 750 ml apă timp de 3 ore, apoi fierbeți la foc mic timp de 10-15 minute, strecurați și luați 70-100 ml de 2-3 ori pe zi după mese.

Reglarea activității tractului gastro-intestinal

Se toarnă 15 g rădăcină uscată de brusture cu 200 ml apă clocotită, se fierbe, se lasă 20 de minute, se răcește, se strecoară.

Luați 1 lingură de 3 ori pe zi înainte de mese timp de 2 săptămâni.

Și iată o altă rețetă pentru un decoct de brusture: se adaugă 20 g de flori de brusture proaspete la 200 ml de apă clocotită, se lasă cel puțin 5 ore, se strecoară. Luați în același mod ca și decoctul de rădăcină de brusture în rețeta anterioară.

Decoctul de flori de brusture este, de asemenea, utilizat ca laxativ.

Îmbunătățirea digestiei

Se toarnă 1 lingură de brusture uscată la 1 cană de apă clocotită, se lasă 2 ore. Luați 1 lingură de 4-6 ori pe zi timp de 3 săptămâni.

Tratamentul cronic al constipației

Se toarnă 2 linguri de rădăcină de brusture la 2 căni cu apă clocotită și se lasă 2 ore. Apoi se strecoară și se bea 1/2 cană fierbinte de 2-4 ori pe zi.

Pentru constipație persistentă, cronică, este mai bine să folosiți un decoct de semințe de brusture, 1 lingură de semințe la 1 pahar de apă.

Tratamentul gastritei, constipației, deficit de vitamine
Se toarnă 1 lingură de brusture uscată la 1 cană de apă clocotită, se lasă 2 ore, se strecoară. Luați 1 lingură de 4-6 ori pe zi după mese.

Tratamentul colitei cu peristaltism slab, modificări atrofice ale membranei mucoase a intestinului gros, constipație persistentă

Decoct

Se toarnă 2 linguri de semințe de brusture la 2 căni de apă clocotită, se lasă cel puțin 12 ore într-un termos. Se strecoară și se bea 1/2 cană după masă.

Tinctură

Așezați semințele de brusture într-un borcan 1/4 până la 1/3 din volum. Completați cu vodcă. Țineți într-un loc răcoros și întunecat timp de 3 săptămâni. Încordare.

Luați 1 linguriță cu 15 minute înainte de mese. Cursul tratamentului este de 2 luni. Cu o singură utilizare.

Tratamentul bolilor pancreasului

Se toarnă 4 linguri de rădăcină zdrobită uscată la 6 căni de apă fiartă la temperatura camerei, se lasă 2–5 ore, se fierbe timp de 10-15 minute, se răcește, se strecoară. Beți 1/3 sau 1/2 cană de 2-3 ori pe zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.