Rețetă de post – Pilaf cu urzici (Orez cu urzici) – Rețetă rapidă și gustoasă, de post

18

Ingrediente

  • 400-500 gr urzici spalate, curatate bine;
  • 200 gr orez spalat in 3-4 ape si lasat la inmuiat;
  • 2 cepe medii;
  • 100 gr morcov;
  • 1 ardei kapia/ardei gras/gogosar;
  • 30-40 ml ulei fl. soarelui;
  • 4-5 catei de usturoi;
  • 1 lingura de sare sau dupa gust;
  • 1/2 lingurita de piper proaspat rasnit;
  • optional o legatura de patrunjel verde;
  • Alte info:Pentru oparirea urzicilor aveti nevoie de aprox. 1 litru de apa si o lingura rasa de sare. Daca doriti a consuma apa de la urzici nu puneti sarea.

    10 minute sunt suficiente pentru infuzare.

    Sa aveti pofta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.