Roșiile – elimină acneea și promovează un ten fără impurități – Rețete de măști ușor de realizat din doar câteva ingrediente

1729

Fără îndoială, acneea sau cosurile sunt ultimul lucru pe care orice fată vrea să-l vadă, mai ales atunci când lasă cicatrici. Arată neplăcute, iar unele persoane se simt jenate să le aibă pe față. Uneori, ele pot fi dureroase, ceea ce face ca situația să fie și mai frustrantă.

Acneea este cauzată, în general, din cauza porilor, glandelor și foliculilor înfundați. Deși afecțiunea nu este periculoasă, ea trebuie tratată cât mai curând posibil, deoarece vă poate lăsa cicatrici permanente pe față.

Astăzi, vom împărtăși cel mai eficient și ieftin mod de a trata acneea. Puteți scăpa de ele folosind un singur ingredient. Ingredientul despre care vorbim este bogat în vitamina C, acid folic și carotenoizi. Proprietățile sale antioxidante ajută la curățarea tenului și la protejarea pielii de deteriorare.

De asemenea, conține proprietăți anti-îmbătrânire care ajută la estomparea liniilor fine și a ridurilor. Super ingredientul despre care vorbim este – ROȘIA.
Nu mulți dintre noi știm ca putem trata acnee și cicatricile de acnee folosind roșii. De fapt, aplicarea de roșii pe față este una dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de acnee.

Este bogată în vitamine care ajută la regenerarea pielii și la echilibrarea nivelului de pH, prevenind astfel eruperea ulterioară.
Roșiile conțin acid salicilic și acesta este un ingredient care se găsește în majoritatea produselor cosmetice. Deoarece fructele sunt atât de benefice pentru pielea noastră, să vedem modalitățile prin care îl putem adăuga la regimul nostru de frumusețe și să facem pielea noastră să strălucească ca niciodată.

1.Masca de tomate pentru a vindeca acneea

Ingrediente necesare

•1 roșie
•2-3 picături de ulei de jojoba                                                                                      •3-5 picături de ulei de arbore de ceai

Cum să aplici

1.Scoate pulpa de roșie și amestecă-o cu ambele uleiuri într-un bol.
2.Acum, aplică acest amestec pe față și gât și lasă-l sa acționeze pana se usucă.
3.Spălați cu apă rece.
Aplicați această mască de față de două ori de trei ori într-o săptămână.

2. Mască de față cu tomate pentru a scăpa de punctele negre

Ingrediente necesare

•1 roșie
•1 linguriță de iaurt
•1 lingură de ovăz

Cum să aplici

1.Amestecați pulpa de roșii și iaurtul într-un bol.
2.Adăugați ovăzul în amestec. Amestecați bine.
3.Se încălzește ușor amestecul,
4.Aplică pe față și gât și lasă-o să se usuce.
5.După 10-15 minute, spălați cu apă rece. În timp ce speli, masează-ți fața într-o mișcare circulară.
Puteți aplica această mască de față de două ori pe săptămână. Ovăzul va acționa ca un produs de curățare profundă și va ajuta la curățarea celulelor moarte și a punctelor negre.

3. Masca de față cu roșii pentru cearcăne

Ingrediente necesare

•1 linguriță de suc de aloe vera
•1 linguriță de pulpă de roșii

Cum să aplici

1.Amestecă bine ambele ingrediente și apoi aplică-l sub ochi.
2.Lasă-l să se așeze 10 minute și apoi spală-l cu apă.
Puteți face acest lucru zilnic pentru rezultate rapide.

4. Masca cu roșii pentru pete întunecate și pigmentare

Ingrediente necesare

•1 lingură de pulpă de roșii
•2-3 picături de suc de lămâie

Cum să aplici

1.Amestecă ambele ingrediente și aplică-l pe zonele afectate.
2.Lăsați-l să se usuce 5-10 minute și apoi clătiți-l cu apă.
3.Dacă va simțiți pielea uscată, se aplică un produs hidratant.

Puteți aplica această mască zilnic. Ambele ingrediente conțin proprietăți de albire a pielii și, astfel, ajută la luminarea punctelor întunecate.
Aceste măști de față cu roșii funcționează bine pentru orice tip de piele. Cea mai bună parte a acesteia este că, dacă rămâneți fără timp, puteți să tăiați roșia în două jumătăți și să o frecați pe față și pe gât. Lasa-l sa stea putin timp. Pielea ta ar trebui să absoarbă apoi sucul de roșii. După ceva timp, clătiți-l cu apă. Uscați-vă pielea și aplicați o cremă hidratantă bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.