Salată de ouă pentru micul dejun. Nu te vei putea opri din mâncat

40843

Ingrediente:

8 Oua tari mari, 1-3 ceasca maioneza,2 linguri, suc de la 2 lamaie, 1 lingura de mustar francez, 1-1,5 linguri de ierburi proaspete (menta, cimbru, rozmarin), 1/2 lingurita sare, 1 piper mic, mustar de Dijon.

Mod de prepare:

Fierbeti ouale fierte si apoi le taiati in bucati. Intr-un castron mediu, preparati salata care combina maioneza, suc de lamaie, mustar dijon, sare si piper. Se amesteca pana se amesteca. Se taie ierburile putin si apoi se adauga in amestec. Incepeti cu o lingurita, gustati si adaugati mai mult daca doriti. Aroma pe baza de plante va deveni mai pronuntata dupa refrigerare. Adaugati ouale tocate in vas. Lasati la frigider pana cand serviti sau puteti serviti imediat. Acesta poate fi servit intr-un sandwich, pe un pat de salata sau tartinabil.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.