Trataţi diabetul zaharat cu lamaie – 3 reţete care scad treptat nivelul de zahăr din sânge

29823

Trataţi DIABETUL ZAHARAT cu LĂMÂIE – 3 reţete care scad treptat nivelul de zahăr din sânge

Diabetul zaharat se caracterizează prin complicaţii care afectează ochii, rinichii, nervii şi vasele de sânge. Diabetul zaharat este o boală în care organismul nu produce destulă insulină sau nu o foloseşte eficient. Există două forme de boală cu manifestări şi cauze distincte:

Diabet zaharat tip I – produs de un virus care infectează celulele beta, producătoare de insulină, din pancreas;

Diabet zaharat tip II – produs de greutatea corporală excesivă, lipsa de exerciţiu fizic, stresul psihic excesiv.

Simptomele diabetului zaharat variază de la caz la caz, însă, în general, această boală se caracterizează prin creşterea peste normal a concentraţiei de glucoză în sânge (hiperglicemie), cu sau fără eliminarea de zahăr prin urină (glicozurie), sete excesivă cu aport crescut de apă, eliminarea de urină în cantităţi mari şi foamea excesivă cu ingestia de alimente în cantităţi mari. Mai exact, dacă suferiţi de o dereglare a metabolismului glucidic, puteţi folosi alimente cu valoare de medicament:

Reţetă şi mod de administrare: Se ia o lămâie mică, se spală foarte bine şi se stoarce. Sucul rezultat se bate puţin cu 1 ou crud, iar cocktailul obţinut se bea imediat. După administrarea remediului, nu se consumă nimic timp de o oră. Este bine ca procedura să se efectueze timp de 3 zile. Se face o pauză de 3 luni şi se repetă. Nivelul de zahăr scade treptat.

Ţelină şi lămâi – Ingrediente: 300 gr. rădăcină de ţelină 6 lămâi 1,5 litri de apă

Mod de preparare: Rădăcina de ţelină se spală, se curăţă de coajă şi se taie în bucăţi mai mici. În continuare, bucăţile de ţelină se adaga în vasul cu apă. Recipientul se acoperă cu un capac şi se lasă la foc mediu, până când apa din vas începe să fiarbă. Când lichidul începe să clocotească, reduceţi focul şi mai lăsaţi pe foc timp de 2 ore. Adăugaţi sucul de lămâie, iar după 10 minute, îndepărtaţi vasul de pe foc. Lăsaţi recipientul acoperit până la răcirea completă a lichidului. Filtraţi, puneţi lichidul într-un borcan de sticlă, închideţi-l ermetic şi păstraţi-l la frigider.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.