Usturoi, lămâie și vitamina E pentru a crește unghiile puternice în mod natural

900

Tratamentele naturale de îngrijire a unghiilor sunt mai eficiente și mai puțin agresive pentru mâini. Acestea favorizează cu adevărat unghiile, oferindu-le putere, prevenind proliferarea ciupercilor și prevenind tonul galben.

Usturoiul este una dintre componentele acestui tratament și îl veți iubi, acționează ca un antibacterian, vitamina E oferă mulți nutrienți, iar lămâia este un astringent, dezinfectant și luminator.

Tot ce aveți nevoie pentru a avea unghii frumoase într-un singur tratament care nu va lua niciun timp sau bani pentru a vă pregăti.

Ingrediente:

3 căței de usturoi

1 capsulă de vitamina E

20 de picături de suc de lămâie

Lac de unghii de preferat de la plafar

Fierbeți usturoiul timp de maximum 15 minute, apoi scoateți-l de la fiert și amestecați-l pentru a-l adăuga la lacul transparent împreună cu sucul de lămâie și capsula de vitamina E.Închideți lacul și agitați-l pentru a se amesteca ingredientele și folosiți-l pe unghii așa cum le vopsiți în mod normal. În scurt timp veți observa cum devin mai puternice și cresc frumos.

Aplicați acest lucru o dată sau de două ori pe săptămână. Este strălucirea de bază pe care va trebui să o folosiți pentru o vreme, astfel încât unghiile dvs. să se refacă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.