Apa cu lămâie pentru slăbit – 4 rețete simple

7609

✔️ Este scăzută în calorii
Apa cu lămâie are un conținut scăzut de calorii dacă nu adăugați zahăr.
Un pahar de apă care conține suc de la jumătate de lămâie are doar 6 calorii față de 110 calorii pe pahar de suc de portocale.
Deoarece apa cu lămâie are un conținut scăzut de calorii și poate promova plenitudinea în același mod ca apa obișnuită, poate fi o modalitate eficientă de a pierde în greutate. Înlocuiți băuturi bogate în calorii, cum ar fi cola și băuturile îndulcite cu zahăr, cu apă de lămâie.

✔️ Îți stimulează metabolismul
Nu există nicio îndoială că apa potabilă este o parte importantă a oricărei diete și vă ajută să vă stimulați metabolismul. Adăugarea de lămâie în apă poate spori același efect.
Începeți ziua cu apă cu lămâie pentru a vă stimula metabolismul.

✔️ Îți satisface foamea
Apa potabilă poate promova sațietatea și plinătatea fără a adăuga calorii și este de obicei recomandată ca parte importantă a oricărui regim de slăbire.
Studiile au arătat că consumul de apă înainte de masă a scăzut foamea și a crescut sațietatea.
Deoarece apa cu lămâie are un conținut scăzut de calorii și este încărcată cu vitamina C, poate promova plinătatea în același mod ca un pahar obișnuit de apă. Vă ajută să reduceți aportul de calorii.

✔️ Te menține hidratat
Consumul de cantități adecvate de apă pentru a rămâne hidratat este o componentă critică a sănătății. Aceasta joacă un rol important în transportarea substanțelor nutritive către celulele noastre și eliminarea deșeurilor din corpul nostru.
Apa ne ajută corpul să elimine toxinele și deșeurile care se acumulează în sistemul nostru. De asemenea, ne furnizează energie, reglează temperatura corpului și ușurează durerea fizică.

Cercetările sugerează că menținerea hidratării poate ajuta la pierderea în greutate. Creșterea hidratării poate ajuta la descompunerea grăsimilor și la îmbunătățirea pierderii de grăsime. Rămânând hidratat puteți preveni, de asemenea, retenția de apă cu simptome precum creșterea în greutate, umflarea și balonarea.
Beneficiile de mai sus pot fi obținute cu ușurință prin consumul de apă cu lămâie.

✔️ Ajută digestia
Deși sucul de lămâie este acid, atunci când este amestecat cu apă, are un efect alcalinizant asupra organismului. Consumul de mai multă apă poate ajuta la reducerea riscului de constipație, iar lămâia va ajuta la stimularea unei digestii sănătoase și la eliminarea deșeurilor. Acidul din sucul de lămâie vă va descompune alimentele mai eficient, facilitând extragerea nutrienților de către organism.

✔️ Ajută detoxifierea
Apa este cheia oricărui program de detoxifiere și, atunci când amestecați lămâile, puteți obține mai multe beneficii! Apa cu lămâie ne ajută corpul în procesul de spălare a toxinelor și restabilirea funcției hepatice.
Pentru ca apa cu lămâie să acționeze ca detoxifiant, trebuie să o consumați în mod regulat și să folosiți suc proaspăt de lămâie în apă caldă. Coaja de lămâie este un nutrient de neprețuit în detoxifiere. Coaja stimulează faza 2 de detoxifiere hepatică, care este un pas integral în capacitatea organismului de a scăpa de toxine.

✔️ Previne îmbolnăvirea
Nimănui nu îi place să se îmbolnăvească. Un pahar de apă cu suc de lămâie consumat zilnic vă poate împiedica să vă îmbolnăviți.
Vitamina C joacă un rol important în lupta împotriva radicalilor liberi care pot provoca boli pe măsură ce îmbătrânești.
Vitamina C naturală găsită în lămâi vă stimulează sistemul imunitar și vă poate ajuta să vă mențineți sănătatea și să luptați împotriva bolilor.

✔️ Oferă un impuls de energie dimineața
Consumul de apă cu lămâie dimineața poate fi benefic. Corpurile noastre trec prin funcții de restaurare în timp ce dormim. Multe dintre aceste funcții necesită substanțele nutritive care se găsesc în apă.
Consumul unui pahar cu apă și lămâie dimineața nu numai că îți va rehidrata corpul, dar îți va oferi și un impuls de energie pentru a-ți începe ziua. Vă va ajuta să eliminați toxinele pe care corpul dvs. le-a lucrat peste noapte pentru a le procesa din sistemul dumneavoastră.
Majoritatea dintre noi ne trezim și flămânzi. Apa cu lămâie poate fi grozavă pentru a calma foamea!

Patru rețete simple de apă cu lămâie

✔️ Apa cu lămâie și mentă
Ingrediente:
– 230 ml apă
– 4-5 felii de lămâie
– 2-3 crenguțe de mentă
Mod de preparare:
Adăugați feliile de lămâie proaspete și menta (puteți tăia frunzele de mentă) într-un pahar mare de apă. Se amestecă bine înainte de a bea.

✔️ Apa cu lămâie și castravete
Ingrediente:
– 230 ml apă
– 4-5 felii de lămâie
– 4 felii de castravete cu coajă
Mod de preparare:
Într-un pahar mare, adăugați apă, feliile de lămâie și feliile de castravete proaspăt. Se amestecă bine și se bea.

✔️ Apă cu lămâie și ghimbir
Ingrediente:
– 230 ml apă
– 4 felii de lămâie
– 3 felii de ghimbir proaspăt
Mod de preparare:
Adăugați feliile de lămâie și ghimbirul într-un pahar cu apă, amestecați bine înainte de a bea.

✔️ Apă cu lămâie și afine
Ingrediente:
– 230 ml apă
– 4-5 felii proaspete de lămâie
– 8-10 afine
Mod de preparare:
La un pahar mare de apă adăugați feliile de lămâie și afinele proaspete. Se amestecă bine și se bea.

❗️Atenție
Aciditatea prezentă în sucul de lămâie poate deteriora smalțul dinților. Este recomandabil să vă clătiți gura cu apă simplă sau să beți apa cu lămâie cu paiul. Acest lucru va reduce impactul pe care îl are asupra smalțului dinților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.