Copiii sunt cea mai mare avere a mamelor. Legenda femeii care l-a întâlnit pe Dumnezeu

373

Mama, persoana care te poartă în pântece timp de 9 luni, în brațele tale timp de 3 ani și în inima ta pentru totdeauna …

Conform legendei, o femeie l-a întâlnit odată pe Dumnezeu. Spatele ei era îndoit sub greutatea unei genti mari pe care o purta.

– Ești obosită? A întrebat Dumnezeu neliniștit.

– Mulțumesc, dar nu voi sta mult. Vreau doar să te întreb ceva și voi pleca imediat. Mă tem că am pierdut ceva și nu aș putea să mă iert niciodată pentru asta!

– Ce nu poți ierta?

– Dacă i se întâmplă ceva copilului meu. Tocmai de aceea am venit. Doamne, ai grijă de el și protejează-l de necazuri!

„Exact asta fac ”, a răspuns Dumnezeu. Ți-am dat vreodată un motiv să te îndoiești de mine, nu trebuie să-ți faci griji!

„Există atât de multe pericole care se ascund în viața lui, este expus la influențe rele și are exact vârsta când încearcă totul, vrea să ajungă peste tot și vrea să-și facă auzită vocea. Sunt atât de speriată încât va ajunge într-un anumit moment în care va fi rănit și va suferi.

„Dacă se va răni, crede-mă că vei fi mult mai atentă data viitoare pentru că vei experimenta pe propria piele ce înseamnă suferința ”, a răspuns Dumnezeu. De ce nu-l lași să învețe?

– Pentru că vreau să-l protejez de toată durerea! Strigă mama supărată. Vezi, am întotdeauna o pungă de paie pe care o pun înainte să cadă undeva.

– Și acum vrei să-l acoperi cu paie pe toate părțile? „Dumnezeu a apucat imediat o grămadă mare de paie și a împrăștiat-o prin lume.

Femeia vede că fiul ei încearcă din toate puterile să treacă peste grămada de paie din jurul său, dar în zadar. În cele din urmă, a apucat câteva chibrituri și a dat foc paielor, flacăra și fumul care se formau acopereau totul.

– Fiule, fugi !!! Ea a strigat!

– Vrei să mai arunci paie pe foc? A întrebat Dumnezeu.

Amintiți-vă: cu cât părinții pun mai multe paie printre copiii lor pentru a-i proteja de orice rău, cu atât dorința copilului de a ieși din protecție este mai puternică. Și dacă asta nu funcționează, începe să-și ardă propria viață.

– Atunci nu trebuie să am grijă de fiul meu, spui asta, Doamne?

– Ai grijă de el dacă ai nevoie de el! Nu știi ce înseamnă durerea sau libertatea de alegere … Crezi că este doar o pungă de paie, dar este de fapt o pungă de probleme. Conține toate temerile pe care le simți. Totul este un gând, o preocupare și continuă să crească pentru că vă hrăniți cu propria energie. De aceea povara ta este atât de grea și de aceea spatele tău este îndoit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.