Cu această băutură durerile de genunchi și de articulații vor dispărea în doar câteva zile! Iată REȚETA

20570

Genunchii sunt foarte solicitati, deoarece susțin organismul în timp ce mergem, în timpul săriturilor și în toate celelalte activități fizice.

Durerea simțită în genunchi este intensă și foarte deranjată, astfel încât împiedică toate activitățile de zi cu zi și ne fac să fim o persoană neajutorată. Este cel mai adesea rezultatul leziunilor, geneticii, îmbătrânirii sau pentru că ridicăm obiecte grele.

În timp, ligamentele și tendoanele își pierd flexibilitatea și mobilitatea, deoarece lubrifierea naturală este pierdută.

Lubrifierea articulațiilor poate fi îmbunătățită, iar leziunile genunchiului pot fi prevenite cu succes printr-o dietă sănătoasă.

Ingredientele naturale din această băutură sănătoasă au ajutat o femeie în vârstă de 45 de ani să se ocupe de durerea insuportabilă a articulațiilor și a genunchilor ei.
Pas cu pas, zi de zi, corpul ei prindea putere si durerea a dispărut.

Ea a consumat zilnic această “porție de sănătate” și, în cele din urmă, a putut să meargă și să facă jogging de dimineață la fel cum obișnuia înainte.

Acest lichid va ușura durerea articulațiilor, deoarece ingredientele sale sunt încărcate cu substanțe nutritive și au proprietăți antiinflamatoare puternice. Ele energizează corpul și asigură cantitățile necesare de magneziu, potasiu, vitamina C și siliciu.

Acesta este modul de pregătire:

Ingrediente:

• 1 cană de suc de ananas proaspăt tocat
• 80 de grame gelatină organică
• O cantitate mică de rădăcină proaspătă de ghimbir
• Suc de lămâie proaspăt stors din 2 lămâi
• Suc proaspăt stors dintr-o portocală
• 40gr. migdale zdrobite
• 40gr. miere
• 7gr. scorţişoară
• cană de apă

Indicații:

Adăugați ghimbirul zdrobit în apă și fierbeți-l timp de 10 minute.

Apoi, lăsați-l să se răcească. Apoi, cu ajutorul unui blender amestecați sucul de lămâie, gelatina, migdalele, sucul de ananas, mierea și scorțișoara și apoi adăugați apa fiartă de ghimbir la acest amestec.

Se dă prin blender compoziția formată încă o dată.

Utilizare:

Consumați acest lichid zilnic pentru a calma durerea articulațiilor. De asemenea, puteți să-l savurați rece pe timp de vară dacă adăugați cuburi de gheață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.