Dietă cu cartofi fierţi – Slăbești 3 kilograme în 3 zile

137795

Nu te puține ori ai încercat să pierzi kilogramele în plus! Ai apelat la diete, exerciții istovitoare, poate chiar pastile de slăbit.

Și de ce toate astea când soluția se află… chiar în bucătăria ta? Tot ce trebuie să faci este să consumi pentru trei zile doar cartofi fierţi sau copţi şi iaurt cu un conţinut mic de grăsime.

Pentru că este o dietă hipocalorică, ce nu furnizează organismului toţi nutrienţii esenţiali, nu e recomandat să o ţii mai mult de 3-5 zile. Nu este nicidecum o soluţie pe termen lung, însă e o varianta bună pentru momentele când e nevoie să pierzi rapid câteva kilograme.

Iată o idee de meniu pentru cele 3 zile de dietă cu cartofi:

Dietă cu cartofi – Ziua 1:

Mic dejun: un cartof de dimensiune medie fiert sau copt şi un pahar (de 200 ml) de iaurt.

*Pont: poţi arăta mai slabă şi dacă elimini apă în exces din organism, aşa că cel puţin pe perioada acestei diete încearcă să reduci consumul de sare. Încearcă, pe cât posibil, să mănânci cartofii fără niciun fel de condiment.

Prânz: doi cartofi fierţi sau copţi şi un pahar de iaurt

Cină: două pahare de iaurt

Dieta cu cartofi – Ziua 2:

Mic dejun: un pahar de iaurt;

Prânz: doi cartofi fierţi sau copţi şi un pahar de iaurt;

Cină: un cartof fiert şi un pahar de iaurt

Dietă cu cartofi – Ziua 3:

Mic dejun: un pahar de iaurt;

Prânz: un cartof fiert sau copt şi un pahar de iaurt;

Cină: un pahar de iaurt

Pare foarte puţin, însă cartofii îţi vor da senzaţia de saţietate şi nu-ţi va fi greu să treci cu bine peste cele 3 zile de dietă.

Dieta cu cartofi fierţi este utilă nu numai pentru că te ajută să scazi rapid în greutate, dar şi pentru că pune cartofii într-o altă lumină şi te obişnuieşte cu ideea de a-i consuma şi în alte forme decât prăjiţi sau în piureuri cu mult unt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.