Horoscopul tibetan: Înțelepciunea semnelor zodiacale

577

Invataturile tibetane traseaza paralele intre asemanarile personajelor semnelor zodiacale si contradictiile acestora. Cu toate acestea, conceptul tibetan introduce armonia si dezvoltarea spirituala in sufletul uman. Prin urmare, fiecare semn poate avea anumite proprietati.

Berbec

Acest semn crede in reincarnare si isi antreneaza puterea de vointa. Ei fac totul pentru a nu fi invinsi si a castiga experienta utila. Lumina credintei in viitor face usor sa se dedice dezvoltarii vesnice.

Taurul

Ei inteleg ca potentialul lor infinit nu poate fi perfect. Peste tot, ei cauta armonie si pun in valoare fiecare interval al caii lor in timp. Aceasta calitate le ofera posibilitatea de a crede si de a nu privi inapoi.

Gemeni

Eu sunt interesati sa atinga un anumit nivel de dezvoltare spirituala, dar de multe ori acest lucru interfereaza cu mintea lor nelinistita. Este in abilitatile lor sa vada si sa prezica urmatorul curs al evenimentelor. Unele momente de iluminare le dezvaluie adevarul real, pe care incep sa-l urmeze.

Rac

Acest semn, ca nimeni altul, a adunat toate viciile si perfectiunea in sine. Dar pentru a tine cont de toate manifestarile, ar trebui sa aducem un omagiu practicii spirituale. Pentru a-ti modera viciile, meditatia te va ajuta. Toate incarnarile umanitatii sunt concentrate in actiunile lor.

Leu

Acesta este unul dintre semnele care au o legatura reala cu lumea. Din centrul universului vine intelepciunea si iluminarea. In cazul lor, pentru a nu supara echilibrul, ar trebui sa-si linisteasca egoismul. Posibilitatile nesfarsite vor deschide o noua fateta pentru ei.

Fecioara

Nu sunt straini cu reglarea cunostintelor atat spiritual, cat si fizic. Dar pentru a realiza o analiza completa a personalitatii lor, nu trebuie sa se concentreze asupra persoanei sale. Este suficient sa inlaturati conceptia de sine si sa gasiti armonie in propriul suflet.

Balanta

Lumea lor spirituala si materiala are acelasi echilibru. Ei cred ca tot ceea ce se intampla in jurul lor are o relatie puternica. Este important pentru ei sa urmareasca orice schimbare si sa prezica cursul curent al evenimentelor. Echilibrul si decenta in lume este un aspect important al semnului.

Scorpionul

Ei sunt capabili sa degenereze un eveniment in altul, mentinand in acelasi timp o structura comuna. Acestia tind sa se stabileasca ca indivizi, pastrand, la un nivel adecvat, claritatea mintii si credinte puternice in situatii de viata.

Sagetatorul

Intelepciunea lor lumeasca este aceea ca inteleg clar semnificatia dezvoltarii spirituale. Si incearca sa transforme toate evenimentele care se petrec in jurul lor in propriul lor beneficiu. Ei nu au indoieli cu privire la intentiile corecte si gandurile pure.

Capricornul

Pentru un semn, o oportunitate unica este aceea ca prezic in prealabil toate evenimentele. Ei sunt constienti de relatie, dar nu o folosesc niciodata in intelegerea lor. O intuitie dezvoltata face posibila navigarea in mediul cuiva, ignorand cunostintele proprii.

Varsatorul

Abilitatea lor universala de a face fata oricarei situatii ii invidiaza deseori pe concurentii lor iconici. Nu li se cer niciodata sfaturi, dar chiar daca le cer, se intampla doar in cazuri exceptionale. Desi, acesti reprezentanti au incorporat intelepciunea logica de la nastere.

Pesti

Emotiile si argumentele lor sunt setate pe faptul ca viata duce la renastere. Este important pentru ei sa creada in propria lor nemurire, cel putin nu fizic, ci spiritual. Exceptii rare sunt frica lor de necunoscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.