Medicul pneumolog, Radu Crișan ne învață cum să ne curatam plamanii simplu si natural

34107

Medicul pneumolog, Radu Crișan ne învață cum să ne curatam plamanii simplu si natural.

Dezvăluirile medicului

„Un lucru cu siguranță vă recomand, pentru că nu are ce să strice și vă garantez că aduce numai beneficii: apa cu sare. Vă spun asta din postura unei persoane care a făcut un doctorat cu Haloterapia. Haloterapia înseamnă utilizarea aerosolilor salini. Da, teza mea de doctorat a fost despre beneficiile haloterapiei la pacienții bolnavi cronic respirator. Am avut nişte rezultate îmbucurătoare, foarte bune, aș putea spune. Sigur, nu ca tratament, ci ca tratament adjuvant, ca metodă de recuperare.”

Doctorul menționează că apa cu sare poate curăța căile respiratorii, a gâtului și a nasului, dar asta nu înseamnă că pacientul trebuie să refuze tratamentul principal. Este important de reținut că dacă folosiți acest sfat ca o metodă de toaletă, nu ești păzit de coronavirus.

De asemenea, medicul oferă și o rețetă precisă, ca să nu greșiți nimic în prepararea ei. Aveți nevoie de 300 de ml de apă, foarte important să fie curată și adăugați o singură lingură de sare. Astfel, obțineți o soluție cu o concentrație de 1,5-1,8%. După ce ați obținut apa cu sare, trebuie să luați un gât de soluție și să clătiți gâtul, mai exact să faceți gargară cu ea.

Este o metodă recomandată de medicul Radu Crişan și curăță căile respiratorii cu ușurință. Prin urmare, apa cu sare vă protejează și este mai sigură decât orice alte rețete care circulă prin internet. Poate fi făcută în condiții casnice și medicul spune că trebuie de respectat proporțiile menționate mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.