Metoda japoneză de tratament cu apa. Te scapa de afecțiunile sistemului circulator, artrită, boli de ficat si rinichi, gastrite, diabet și chiar de cancerul de col uterin!

395

Organismul uman este constituit din 70 – 80% apă, iar apa este un mediu propice de captare a informațiilor din mediul inconjurător. Tocmai acest lucru l-a inspirat pe medicul japonez, Masaru Emoto, în cercetările sale asupra apei.

Așa cum apa este un foarte bun mediu de cristalizare a tuturor gândurilor, emoțiilor, cuvintelor noastre, tot astfel, apa este remediul cel mai util pentru persoanele în vârstă și pentru vindecarea chiar a unor boli grave.

Astfel, o societate medicală japoneză a considerat tratamentul cu apă de mare succes pentru numeroase afecțiuni ale organismului.

Printre acestea se numară și durerile de cap, dureri ale corpului, afecțiuni ale sistemului circulator, artrita, bătăi puternice ale inimii, epilepsie, grăsimi în exces, astm bronșic, tuberculoza, meningita, boli de ficat si rinichi, gastrite, diaree, hemoroizi, diabet, constipație, toate bolile ochilor, cancerul organelor genitale si dereglarile menstruale, boli ale urechilor, nasului si gâtului (ORL).

Metoda de tratament cu apă:

• dimineata, imediat după ce v-ați trezit și înainte de a vă spăla pe dinți, beți 160 ml de apa x 4 (in total, aproximativ o jumătate de litru);

• spalati-vă pe dinți însă nu mâncați și nu beți nimic altceva timp de trei sferturi de oră;

• după 45 de minute puteți mânca și bea normal;

• după un sfert de oră de la micul dejun, prânz sau cina, nu mâncati și nu beți absolut nimic timp de două ore;

• persoanele mai în vârstă sau suferinde de anumite afecțiuni care nu pot bea patru pahare cu apă dimineata pe stomacul gol pot începe prin a bea apă mai puțină și să crească gradual cantitatea acesteia până la numarul de mililitri indicat în tratament.

Metoda descrisă aici va trata afecțiunile de care suferiți și vă va ajuta să vă bucurați de o viață sănătoasă.

Numărul de zile de tratament necesar pentru vindecarea, controlul sau reducerea principalelor boli:

• presiune ridicată a sângelui – 30 de zile
• gastrită – 10 zile
• diabet – 30 de zile
• constipație – 10 zile
• tuberculoză – 90 de zile
• persoanele care suferă de artrită ar trebui sa urmeze tratamentul indicat mai sus doar 3 zile în prima săptămână si, începând cu a doua saptamana, zilnic.

În mod ideal însă, ar trebui ca acest obicei al consumului de apă pe stomacul gol, să fie o normalitate în viaţa noastră, să fie o rutină. În acest mod îţi asiguri energia zilnică necesară şi îţi ajuţi organele să funcţioneze mai bine. Suntem 75% apă şi avem nevoie de apă pentru a funcţiona optim!

Acest tratament nu are efecte adverse, cu excepţia nevoii de a urina mai des.

Nu beți apă în timp ce luați masa!

Atenție, însă! Nu beți apă în timpul mesei, iar după fiecare masă (indiferent că e vorba de micul dejun, prânz sau cină, nu mâncați și nu beți nimic timp de 2 ore. Asta pentru a lăsa enzimele digestive să digere complet alimentele consumate, fără ca acestea să sufere un proces de diluție prin aport de apă.

În plus, e bine să renuntați la obiceiul de a bea apă rece, deoarece apa rece solidifică alimentele uleioase, încetinind astfel digestia si realizând un fel de peliculă de „noroi” în intestine.

În scurt timp, aceasta se va transforma în grăsime si reziduuri si va duce la cancer. De aceea, obișnuiți-vă să consumați ceaiuri sau apă caldă, chiar și în timpul verii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.