Părerea celebrului Viorel Balan “Femeile trecute de 40 ani știu să iubească cu adevărat!”

665

Ofemeie trecută deja de vârsta de 40 de ani știe să iubească cu adevărat, e experimentată și e trecută prin viață și nu zic asta pentru că aș fi cunoscut una, eu sunt un simplu puști, vă povestesc din ceea ce am observat în zilele de astăzi.

Fetițele astea de 20 de ani caută un făt-frumos cu bani și vacanțe scumpe, nu toate, ci majoritatea s-au învățat să o ducă bine.

Nu mai găsești o fată de 20-25 ani care să fie și frumoasă și de casă, le-au învârtit mințile alți bărbați sau băiețași și le-au făcut să se schimbe. Apoi, să fim serioși, cine e de vină de tot ceea ce se întâmplă în ziua de azi?

Tot băieții, tot bărbații care și-au bătut joc de ele că și ăștia vor doar aventuri, ș-apoi alții nici la 40 de ani nu știu cum să iubească o femeie și să fie bărbați cu adevărat.

Tot mintea aia de copil o au! Ce să le ceri, s-au schimbat mult și femeile, asta din cauza experiențelor neplăcute avute sau din cauza la ceea ce au văzut la altele sau acasă!

De unde trag concluzia asta? Din ceea ce am văzut în mediul online și viața de zi cu zi. Fetele caută unul cu tupeu și plin de bani sau mai bine un papă lapte cu bani.

Că au mai rămas câteva acolo care nu s-au schimbat din cauza la o educație bună pe care au primit-o acasă, asta e cu totul altceva, dar poți să fii și din neam de preot că asta nu contează, când e să faci o prostie, o faci indiferent a cui ești.

Și cam asta e faza cu fetele din ziua de azi, nu mai sunt fetele prostuțe cum erau odată și făceau ce spunea bărbatul de acasă, acuma ele te joacă cum vor pe degete.

E greu într-un fel sau altul pentru că domnișoarele astea s-au învățat să nu mai pună suflet și să iubească, tot din cauza noastră, a bărbaților, nu a mea, desigur, pentru că eu știu să respect – dar sunt alții care și-au bătut joc de ele.

Băieții din ziua de azi au influențat foarte mult lucrurile. Iar acum sunt doar niște generații care vor numai aventuri și cam atât.

S-a dus iubirea, însă nu de tot pentru că uite, vine o vreme când și fetițele astea care se cred de bani gata să se maturizeze, iar mai târziu ajung să realizeze cum a stat cu adevărat treaba însă pentru ele mai e mult timp și o să fie prea târziu, dar doamnele astea care deja au vârsta de 40, eu sunt un puști , nu am treabă cu ele – însă vă zic eu că ele iubesc cu adevărat. ASTA AM OBSERVAT! Păcat de bărbații lor că nu le apreciază cum trebuie…

Ș-apoi ce să mai zici de ele săracele, mă refer stric la cele de 40 de ani că n-au fost plimbate prin vacanțe de către bărbații lor, n-au primit cadouri mereu, n-au fost apreciate pentru toată munca din casă pe care o fac, n-au multe… le lipsesc multe din partea la bărbat, dar cu toate astea ele încă iubesc. Deci mai e o speranță!

Respect doamnelor trecute de vârsta asta și că au fost demne și mature, niște femei deosebite, mă tem că vor mai exista în generațiile din ziua de azi așa femei care să ajungă până la o așa vârstă și încă să mai iubească.

Femeile astea trecute de 40 sunt niște femei de aur și zic eu că mai e singura generație de femei calumea, iar dacă ești bărbat și ai o familie cu o doamnă de vârsta asta respect-o și învață să o apreciezi, să-i acorzi atenție și chiar o mică floare pentru că dacă ai fi fost mai tânăr și ai putea vedea cu ochii tăi cât de ieftine au ajuns femeile din zilele de astăzi, i-ai da totul doamnei de lângă tine.

Respect și cam asta e și cu singura generație de femei adevărate care a mai rămas, restul fetițelor din zilele de astăzi au fițe în cap și figuri (mașini scumpe, vile, vacanțe, etc..) și știți și voi mai departe!

Trăim zile grele, dar voi încă vă mai întrebați de ce e atât de mult rău pe pământul ăsta? Păi uite de asta că lumea a devenit tot mai ieftină și hoață!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.