Rețeta pentru imunitate lăsată moștenire de părintele Elefterie – Efectele se văd după 2 săptămâni

677

Toată viața, părintele Elefterie, ctitorul sfântei mănăstiri Dervent din Constanța, s-a împărțit între marea dragoste pentru Mântuitorul și darul vindecării, făcând adevărate minuni atât pentru credincioși cât și pentru monahi.

Părintele a lăsat moștenire multe rețete de vindecare cu efect maxim, printre care și un leac exceptional pentru imunitate.

Efectele se văd din primele două săptămâni de administrare

Pentru a prepara leacul părintelui Elefterie, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 1 kg miere naturală de salcâm; 300 g polen măcinat; 4 g lăptişor de matcă; 150 g tinctură de propolis; 200 ml ser fiziologic.

Toate ingredientele se amestecă într-un recipient de sticlă, cu o lingură de lemn.

Borcanul se închide ermetic şi se păstrează la frigider.

Din acest preparat se administrează o lingură dimineaţa şi o lingură seara, pe stomacul gol sau cu ceai. Cantitatea este suficientă pentru 30 de zile de cură.

Previne riscul apariției bolilor hepatice, renale și cardiovasculare

Întrucât are la bază lăptişor de matcă şi miere de salcâm, preparatul este util pentru diminuarea apariției bolilor cardiovasculare, hepatice și renale, stimulând sistemul imunitar.

Primele semne vizibile apar după primele 2-3 săptămâni de la începerea tratamentului. Tratamentul natural îi redă bolnavului energia de care are nevoie, diminuând totodată senzația de oboseală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.