„Trăiește simplu. Nu fă rău nimănui. Nu invidia. Acolo unde este iubire, acolo este și Dumnezeu.” (Pilda lui Solomon)

3317

Atunci când Regele Solomon a coborât de pe munte, cei adunați l-au întrebat:

Eşti sursa noastră de inspirație. Cuvintele tale ne ating inima, iar înțelepciunea ta ne luminează mintea. Suntem nerăbdători să te ascultăm.

Spune-ne:

Cine suntem noi?
 Voi, sunteți lumina universului. Voi sunteți stelele. Voi sunteți altarul credinței. În fiecare dintre voi este un Univers. Coborâți înțelepciunea în inimă, întrebați-vă inima, ascultați prin dragostea voastră.

Care este sensul vieții?
 Viața este un drum, un scop și o victorie. Viața este un dans al Iubirii. Misiunea voastră este să înfloriți. SĂ FII este un mare dar pentru lume. Viața voastră este istoria Omenirii. De aceea viața este mai frumoasă decât orice teorie. Tratați viața ca o sărbătoare. Viața este alcătuită din prezent. Iar sensul prezentului este să trăiești în prezent.

De ce ne urmăresc necazurile?
 Ceea ce ai semănat, aceea vei culege. Nefericirea este alegerea ta. Sărăcia este creația omului. Iar amărăciunea este rodul ignoranței. Învinuind, pierdeți puterea și dorind cu pasiune, alungați fericirea. Sărac devine cel care irosește timpul. Nu lăsați mulțimea să vă ruineze sufletul.

Cum să depășim nenorocirile?
 Nu vă judecați. Căci sunteți divini. Nu vă comparați și nu împărtășiți. Mulțumiți pentru tot. Bucurați-vă, pentru că bucuria face minuni. Iubiți-vă pentru că cei care se iubesc pe sine, iubesc totul. Binecuvântaţi pericolele, pentru că cei curajoși găsesc fericire. Rugați-vă în bucurie și nenorocirea vă va ocoli. Rugați-vă, dar nu negociați cu Dumnezeu. Să ştiţi că lauda este cea mai bună rugăciune, iar fericirea este cea mai bună hrană pentru suflet.

Care este drumul către fericire?
 Sunt fericiți cei ce iubesc, cei ce sunt mulțumiți. Fericiți sunt cei pașnicii. Fericiți sunt cei care găsesc raiul în sine. Fericiți sunt cei ce caută. Fericiți sunt cei care-şi împlinesc destinul. Fericiți sunt cei care au cunoscut Unitatea. Fericiți sunt cei care au cunoscut gustul lui Dumnezeu. Fericiți sunt cei care sunt în armonie. Fericiți sunt cei iertători.

Care este secretul abundenței?
 Viaţa voastră este o mare comoară a lui Dumnezeu, iar Dumnezeu – e comoara inimii omului. Bogăția din voi este inepuizabilă, iar abundența din jur este nelimitată. Lumea este suficient de bogată, pentru ca fiecare să devină bogat. Cu cât mai mult oferi, cu atât mai mult vei obține. Fericirea stă în pragul casei voastre. Deschide-ţi abundența. Și transformați totul în aurul vieții. Fericiți sunt cei care găsesc comori în ei înșiși.

Cum să trăiești în lumină?
 Beți din fiecare moment al vieții, pentru că o viață netrăită dă naștere tristeții. Și să știţi că ce este în interior, este şi afară. Întunericul lumii este din întunericul inimii. Omul este sămânța soarelui. Fericirea este răsăritul soarelui. Contemplarea lui Dumnezeu este dizolvarea în lumină. Iluminarea este strălucirea miilor de sori. Fericiți sunt cei care-şi doresc lumină.

Cum să găsim armonie?
 Trăiți simplu. Nu faceți nimănui rău. Nu invidiați. Lăsați îndoielile să curețe, nu să aducă neputință. Dedicați-vă viaţa frumosului. Creați pentru creație, nu pentru recunoștință. Transformați trecutul uitând de el. Aduceți ceva nou în lume. Umpleți corpul de iubire. Deveniți energia iubirii, pentru că iubirea inspiră. Unde este dragoste, acolo este Dumnezeu.

Cum să atingi perfecțiunea vieții?
 Omul fericit îi transformă pe mulți. Oamenii nefericiți rămân sclavi, pentru că fericirea iubește libertatea. Bucuria este acolo unde e libertate. Învățați arta fericirii. Fiți deschiși lumii, iar lumea vi se va deschide vouă.

Şi privindu-i pe toţi cu dragoste el a adăugat – dar multe vă va deschide Tăcerea. Doar fiți voi înșivă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.