Usturoiul cu miere si lămâie – Vindecă răceala, gripa, afecțiunile inimii, astmul și multe alte afecțiuni

3785

Articolul discută amestecul – miere, lămâie, usturoi. Veți învăța cum să pregătiți agent fortificator. Vă vom spune cum să luați un amestec de usturoi de lămâie și miere pentru răceli, pentru a reduce greutatea și a curăța vasele.

Beneficiile mierei, usturoiului și lămâii: În medicina populară, lămâia, mierea și usturoiul sunt adesea folosite ca medicamente. Vă vom spune despre compoziția usturoiului, a lămâii și a mierei – în ce proporții și cum să faceți un tonic general bazat pe ele.

Un amestec de miere, lămâie și usturoi este folosit pentru a întări sistemul imunitar. Beneficiile și răul de lamaie, miere, usturoi sunt în compoziția acestor componente. Un amestec de lămâie, miere și usturoi;

Ingrediente: Vitamine B; vitamina C; uleiuri esențiale; cupru; fosfor; fod; fier; zinc; calciu; acizi grași; acizi organici; volatile.

Lămâie, usturoi, miere sunt bune pentru imunitate. Amestecul de vitamine mărește apărarea organismului și ajută la eliminarea simptomelor infecțiilor. O cantitate mare de vitamina C are un efect benefic asupra sistemelor cardiovasculare și nervoase, consolidându-le. Un amestec de miere, usturoi și lămâie îmbunătățește calitatea sângelui, elimină colesterolul din acesta și întărește pereții vaselor de sânge.

Astm. Consuma o cana din acest amestec in fiecare noapte, pentru a alina simptomele astmului. Instrumentul are acțiuni antivirale, antibacteriene și antiparazitare. Este folosit pentru a curăța corpul de toxine și toxine.

Impotenta si sterilitate. Aceasta bautura este un remediu excelent pentru impotenta si sterilitate. Tot ce trebuie sa faci este sa-l consumi regulat!

Insomnia. Laptele cu usturoi te va ajuta sa scapi de insomnii, datorita compusilor din usturoi.

Probleme cardiace. Laptele cu usturoi reduce in mod eficient nivelul colesterolului LDL, previne formarea chegurilor imbunatatind sistemul circulator. Daca prepari baututa cu lapte sarac in grasimi, el va fi si mai eficient in tratarea problemelor cardiace.

Rețetă de întărire a agentului: Pentru prepararea amestecului fortificant folosind miere de flori proaspete. Lămâie tăiată în felii, tocată într-o mașină de măcinat cu carne sau folosiți suc proaspăt.

Înainte de gătit, trebuie să coajați usturoiul, tăiați și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute. Aceasta va spori proprietățile sale benefice. Luați în considerare o rețetă pas cu pas pentru un amestec de usturoi, lămâie, miere.

ingrediente: Lime – 10 buc; Usturoi – 10 capete; Miere – 1 litru. 

Cum să gătești: tăiați lămâiele în bucăți sau le săriți printr-un măcinător de carne, amestecați cu miere. Se taie usturoiul, se amestecă cu amestecul de lamaie și se amestecă. Acoperiți și depozitați recipientul într-un loc închis timp de 10 zile.

Cum se utilizează: Luați o linguriță de 3 ori pe zi. Curs de recepție – 2 luni. Dacă este necesar, repetați cursul pentru o perioadă de 2 săptămâni.

Rezultat: Un amestec de usturoi de lămâie și miere are un efect fortificant asupra organismului, normalizează tensiunea arterială și sistemul digestiv.

Ați învățat cum să preparați un amestec de lămâie, usturoi și miere. Acum, ia în considerare câteva rețete utile și vă spun cum să luați miere, usturoi, lamaie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.