Vindecătorul Ivan Garabitov: Dacă urmați aceste 5 reguli simple, bolile vor fugi de voi

18295

Ivan Garabitov este un vindecător binecunoscut. Este deosebit de popular și respectat în rândul persoanelor care preferă o alternativă la medicina modernă modernă.

După ce ne-a arătat tehnica unui masaj unic de vindecare împotriva diverselor boli, Garabitov a definit cu atenție cele cinci reguli obligatorii pentru o sănătate bună. Iată ce trebuie să faceți pentru a evita să vă îmbolnăviți:

1. Respirație corectă

Obligatoriu, numai si numai prin nas. Uitați de respirația pe gură, deoarece duce la o lipsă de oxigen suficient în creier. Tot ceea ce este bun pentru corpul nostru începe cu respirația. Cu toate acestea, peste 90% dintre oameni nu știu să respire corect.

Celula trăiește cu oxigen și apă. Respirăm cu doar 5% din capacitatea noastră pulmonară.

Astfel, sistemul imunitar și metabolismul sunt perturbate. Cel mai important, printr-o respirație adecvată, starea mentală este restabilită și stresul este îndepărtat.

Din această cauză, apărarea imunitară eșuează, metabolismul este perturbat, apare disconfort, o persoană devine nervoasă și tensionată intern.

Astfel, organele importante precum inima, ficatul și rinichii nu își fac treaba și oamenii se îngrașă. 80 la sută din organism respiră prin piele, ai cărei pori sunt blocați pentru că nu eliminăm toxinele din organism.

Să învățăm de la șerpașii din Himalaya, care urcă pe cei 10 mii fără aparat de oxigen și poartă bagajele alpiniștilor. S-ar putea să aibă mai mulți plămâni sau inimi decât oamenii normali? Nu, doar au învățat să respire corect.

2. Gândire corectă

Toate gândurile și calitățile negative care sunt exprimate în gânduri rele – răutate, invidie etc. – sunt dăunătoare sănătății și îi distrug organele interne.

3. Puterea apei

Este pe cât de importantă și de vindecare, pe atât de dăunătoare. De fapt, poate fi atât medicamentul nostru, cât și principalul nostru dușman. Apa nu trebuie băută înainte și după masă. Este bine să aveți un interval de cel puțin 45 de minute între ultima și prima băutură de apă și masă.

De asemenea, este dăunător să bei apă în timpul meselor, deoarece oprește metabolismul, îl încetinește și în multe cazuri chiar dăunează stomacului, deoarece creează artificial și inutil o cantitate suplimentară de sucuri gastrice.

4. Nutriție adecvată

Nu numai alimentele dăunătoare, ci și o abordare dăunătoare a alimentelor în general ne îmbolnăvește. Chiar dacă mâncăm alimentele potrivite, dacă nu le luăm în cantități moderate și rezonabile, mai devreme sau mai târziu ne vom deteriora starea generală de sănătate. De asemenea, este dăunător să nu mănânci prea mult timp. Acum înțelegi de ce micul dejun este atât de important, nu?

5. Puterea activității fizice

Sportul ar trebui să fie cât poate suporta organismul, pentru că dacă nu este antrenat și încălzit, se poate supraîncălzi și chiar se rănește.

Notă: acest articol are doar scop informativ. Înainte de a utiliza orice mijloc de medicină populară, consultați-vă medicul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.