8 motive pentru a începe să puneți oțet în mașina de spălat

2397

Oțetul din mașina de spălat nu dăunează sănătății și face rufele extraordinar de curate. Destul de des am auzit că praful este dăunător sănătății noastre.

Majoritatea produselor existente contin substante toxice care contribuie la activarea alergenilor, iritatii ale pielii si chiar duc la probleme de sanatate.

Pentru a vă proteja pe dumneavoastră și familia dumneavoastră de astfel de probleme, încercați să utilizați oțet obișnuit pentru spălare.

Nu numai că face față petelor și albirii nu mai rău decât substanțele chimice, dar și nu dăunează sănătății.
Spălare mai bună decât detergenții

Mulți dintre voi s-ar putea să fie sceptici cu privire la oțet și să nu ia în serios apelul pentru utilizarea acestuia.

Dar după ce ai citit următoarele beneficii vei vedea singur: Te
va ajuta să păstrezi culoarea lucrurilor.

Datorită compoziției sale, oțetul dizolvă perfect placa de săpun sau pulbere și astfel previne estomparea țesuturilor.

De aceea nu mai trebuie să arunci lucrurile doar pentru că sunt decolorate.

Efectuați funcția de balsam
Oțetul înmoaie lucrurile mai bine decât multe produse de balsam, acest lucru este valabil mai ales atunci când spălați lenjeria de pat și prosoapele care sunt prea aspre și nu sunt confortabile de utilizat.

Oferă efect antistatic.
Nu există o căutare mai convulsivă a antistaticelor în ajunul sărbătorii. Rochiile și puloverele tale vor uita de urâtul lipiciune datorată oțetului adăugat în timpul spălării.

Aduceți lucrurile înapoi la vechiul alb.

Tricourile îngălbenite și prosoapele gri pot și ar trebui să fie readuse la culoarea normală Pentru a face acest lucru, este suficient să le spălați numai adăugând oțet – acidul său distruge perfect moleculele de murdărie încăpățânată.

Va elimina petele.
De acum înainte, puteți uita cu ușurință de demachianții scumpi, pentru că veți avea suficient oțet pentru această caracteristică.

Și dacă îi adaugi bicarbonat de sodiu, poți spune cu siguranță că petele vor dispărea pentru totdeauna.
Îndepărtează mirosurile neplăcute.

Toată lumea s-a confruntat cu mirosul de rufe ude, cu „mirosul” lucrurilor uzate sau afumate. În astfel de situații, oțetul va ajuta la eliminarea tuturor detaliilor neplăcute – doar adăugați-l la mașină înainte de spălare.

Protejează împotriva petelor.
Cu oțet, nu vă puteți teme să puneți în mașina de spălat în același timp un tricou roșu și pantaloni albi. Doar înmuiați lucrurile în el înainte de spălare – acest lucru va ajuta la păstrarea culorii și la prevenirea decolorării.

Previne micșorarea hainelor.

În plus, oțetul va fi foarte util, va proteja mașina de formarea mucegaiului, a depunerilor, a mirosului și a bacteriilor dăunătoare.

Cât și unde se adaugă
În funcție de motivul utilizării și de rezultatul dorit, dozele pot fi două: 200 sau 100 ml.

Un volum mai mic este folosit atunci când oțetul acționează ca emolient, agent antistatic sau înălbitor. De asemenea, 100 ml vor fi suficiente pentru a reîmprospăta culoarea sau pentru a elimina mirosurile. Otetul in acest caz se toarna in compartimentul pentru detergent.

Pentru a indeparta petele, a proteja masina de spalat si a indeparta mirosurile deosebit de persistente si neplacute, vei avea nevoie de 200 ml de otet. În acest caz, agentul trebuie turnat în separarea pulberii.

Merită să refuzați să folosiți oțet dacă aveți de gând să spălați mătasea – este foarte sensibil la acizi.

Acest lucru se aplică și articolelor din piele, dantelă și satin, in, catifea și bicarbonatul de sodiu- nu vor tolera acidul acetic și, ca urmare, vor deveni pur și simplu inutilizabile.

Un singur instrument și abordarea corectă vă vor ajuta la rezolvarea multor probleme care vă deranjează de mult.

Pe lângă spălarea mesei, oțetul poate fi folosit pentru a rezolva alte probleme casnice, precum și pentru a combate celulita. În general, acesta este unul dintre cele mai versatile unelte din bucătăria ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.