Faceți apă alcalină pentru a curăța organismul, este ușor

1005

Apa alcalina se bea doar in timpul dietelor stricte, in timpul si dupa boala, dar nu in mod constant, spune Marion Nestle.

Eficiența și buna funcționare a organismului depind de echilibrul acido-bazic. Dieta slabă bogată în produse acide duce la oxidarea organismului și interferează cu funcționarea normală a organelor interne.

Pentru a menține nivelul optim al pH-ului, este recomandat să adăugați ocazional apă alcalină în alimentație și de aceea!

Marion Nestle este profesor de nutriție și sănătate publică la Universitatea din New York. Ea este, de asemenea, profesor de sociologie la Universitatea din New York și profesor invitat de știința alimentelor la Universitatea Cornell.

Marion Nestle a scris rubrica Nutriție pentru San Francisco Chronicle din 2003 până în 2010. Ea are propriul blog, foodpolitics.com. A participat la filmele Super Size Me (2004), Food, Inc. (2008), Food Fight: The Inside Story of the Food (2008), Killer at Large (2008), In Organic We Trust (2012) și alții.

Astăzi vă propunem rețete recomandate și dezvoltate de profesorul Marion Nestle, cu care puteți face cu ușurință apă alcalină acasă.

AVANTAJE ALE APEI ALCALINE

Pe lângă faptul că această apă ajută la normalizarea echilibrului acido-bazic al organismului, are o serie de beneficii importante pentru sănătatea umană.

1. Folosirea apei alcaline este o excelentă prevenire a bolilor sistemului digestiv.

2. Ajută la prevenirea multor boli cronice, inclusiv cancerul.

3. Apa alcalina previne acumularea radicalilor liberi in organism, indepartand astfel toxinele.

3. Utilizarea profilactică a apei alcaline normalizează pH-ul și procesele de flux sanguin.

4. Apa alcalina hidrateaza fiecare celula din organism si previne imbatranirea prematura.

1. Reteta de apa alcalina cu sare de Himalaya si lamaie.

Intr-un litru si jumatate de apa adaugati sucul de la o lamaie si sare de Himalaya dupa gust. Această apă îți va funcționa foarte bine dacă reușești să bei cel puțin 2 pahare dimineața înainte de micul dejun.

2. Reteta clasica de apa alcalina

Intr-un litru si jumatate de apa adauga o lingurita de bicarbonat de sodiu si o lamaie, taiate bucatele.

3. Cea mai usoara metoda de obtinere a apei alcaline – prin fierbere

Această metodă de obținere a apei alcaline este destul de simplă. Apa trebuie fiartă timp de 5 minute. Aceasta a crescut pH-ul apei de la 7,2 la 8,4. Apa fiartă se păstrează cel mai bine într-un recipient cu capac într-un loc răcoros.

Particularitatea apei alcaline este faptul că nu se bea în cantități mari. Două pahare pe zi sunt suficiente.

Consultați-vă medicul înainte de a utiliza apă alcalină dacă urmați o dietă deliberată cu alimente alcaline.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.