Coaja de lămâie vindecă articulațiile: o rețetă care te va trezi fără durere!

418

Lămâia protejează împotriva multor boli, așa că pe bună dreptate o putem numi un super aliment. Plină de nutrienți – conține bioflavonoide, pectină, acid folic, vitamine C, A, B1, B6, potasiu, calciu, magneziu, fosfor, mangan.

Are un efect benefic asupra ficatului, intestinelor, stomacului, sistemului imunitar și cardiovascular.

Dacă consumi în mod regulat lămâie, poți preveni boli precum bronșita, laringita, gripa, artrita, hipertensiunea arterială, infecțiile bacteriene, pietrele la rinichi și, conform noilor cercetări, cancerul!

Există multe modalități de a folosi lămâia pentru a fi prezentă în meniul tău zilnic, dar știai că lămâia ajută și ca medicament la tratarea articulațiilor. Da exact. În acest scop, îți oferim o rețetă prin care, dacă este făcută corect, poți simți ușurarea picioarelor și brațelor tale.

Este necesar să puneți coaja a două lămâi curățate într-un borcan și să turnați deasupra ulei de măsline.Apoi închideți recipientul și lăsați două săptămâni.

După ce medicamentul este gata după 2 săptămâni, puneți uleiul rezultat pe tifon curat și puneți-l pe încheietura mâinii afectate, sau în locul în care doare, puneți deasupra o pungă de plastic și o eșarfă de lână pe ea.

Acest lucru este necesar să faceți seara și să petreceți noaptea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.