Cura de slăbire cu apă fiartă – Slăbești 20 de kilograme în 21 de zile

82752

Dietele nu sunt complete atâta timp cât nu ținem cont de apa consumată! Mulți au reușit însă să slăbească spectaculos consumând într-un anume fel apa! Așa s-au născut dietele cu apă caldă, care sunt acum la mare căutare, chiar și printre vedete.

Acestea promit scăderea în greutate chiar și cu 5 kilograme pe săptămână! Sunt două variante de dietă din care o poți alege pe cea care îți convine ție cel mai mult!

Slăbește miraculos cu dieta cu apă fiartă

Varianta I: Prima săptamănâ: 0,5 litri de apa fiartă seara se bea zilnic, dimineața, pe stomacul gol; A II-a săptămână: 1 litru de apa fiartă seara se bea zilnic, dimineața, pe stomacul gol; A III-a săptămână: 1,5 litri de apa fiartă seara se bea zilnic, dimineața, pe stomacul gol

Pe pacursul zilei se mănâncă mâncare obișnuită, însă fără a face exces.

Varianta II: Aceasta cură te va ajuta să slăbești și să-ți detoxifici organismul.

Prima etapa

In prima zi se bea, pe stomacul gol, un pahar de apa fiartă și racita, pentru ca in urmatoarele 7 zile sa cresti gradat numarul paharelor (a doua zi – 2 pahare, a treia zi – 3, etc.). In cea de a 9-a zi reduci gradat numarul paharelor de apa (ziua a 9-a, bei 7 pahare, a 10-a zi – 6 pahare, etc.).

Aceasta etapa dureaza 15 zile, interval in care nu ai restrictii alimentare, dar trebuie sa renunti treptat la toate alimentele prelucrate industrial (conserve, mancarea tip fast-food, chipsuri, bauturile acidulate, ciocolata, etc.), potrivit infoslabire.ro.

A doua etapa: Dupa ce ai eliminat din dieta ta toate alimentele care contin chimicale, incepi un regim de sapte zile lipsit de grasimi (in afara uleiului de masline pe care il poti folosi la gatit si la prepararea diverselor salate).

Concret, dieta presupune eliminarea din meniul zilnic a urmatoarelor alimente: carne si preparate din carne, branzeturi si lactate grase (cu exceptia laptelui si a iaurtului degresat), zaharul (il poti inlocui cu miere) si paine alba.

Iata ce ar fi bine sa mananci la cele trei mese principale ale zilei (diverse variante, la alegere):

Micul dejun: 1 cana de orez fiert cu lapte degresat; fructe sau un pahar mare cu suc de fructe.; 5-6 linguri de germeni de grau cu lapte (sau iaurt); paine graham (1-2 felii) cu miere;

Pranz: ciorba de zarzavaturi; piure de legume; salate de legume crude si fructe (salata asortata)

Cina: cereale integrale cu iaurt; fructe coapte; salate de legume fierte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.