7 rețete cu suc de cartofi pentru tratarea oricărei imperfecțiuni a pielii și părului

12374

Sucul de cartofi este ambalat cu vitamine, potasiu, cupru și sulf. Acesta poate fi folosit cu succes pentru prepararea rețetelor de înfrumusețare și ajută la tratarea eficientă și ușoară a problemelor estetice.

👉 Top 5 rețete cu suc de cartofi pentru îngrijirea pielii:

Aplicarea sucului de cartofi pe piele în mod regulat are efecte semnificative. Este excelent pentru tratarea petelor, a arsurilor solare, a cearcănelor, a liniilor fine și a pielii pigmentate. În același timp, sucul de cartofi poate fi folosit pentru prepararea rețetelor de înfrumusețare, contribuind la rezolvarea problemelor legate de frumusețe:

1. Anti-îmbătrânire:
În timp ce îmbătrânirea este un proces natural care dă naștere la diferite probleme, cum ar fi liniile fine, uscarea pielii și riduri, sucul de cartofi ar putea încetini aceste semne.
Se amestecă iaurtul și sucul de cartofi în cantități egale. Adăugați o lingură de ulei de măsline. Această mască de față este o modalitate minunată de a vă hidrata pielea și de a reduce semnificativ semnele îmbătrânirii. Uleiul de măsline, împreună cu sucul de cartofi, este foarte eficient împotriva cearcănelor.

2. Efect natural de iluminare a pielii:
Se amestecă suc de cartofi cu suc de lămâie în cantități egale. Cartoful are proprietăți naturale de albire. Deci, sucul de cartofi, împreună cu sucul de lămâie, care este, de asemenea, cunoscut pentru efectele sale de albire, pot face minuni în acest sens. Aplicați acest amestec pe petele întunecate care le aveți pe piele. Repetat în mod regulat, zonele întunecate vor dispărea.

3. Curățarea porilor:
Pregătiți un produs de curățare natural combinând cinci linguri de suc de cartofi și o lingură de bicarbonat de sodiu într-o cană cu apă. Aplicați-l bine pe piele pentru a curăța porii pielii.

4. Ochi umflați:
Se amestecă suc de cartofi și suc de castraveți în cantități egale. Aplicați sucul pe pielea din jurul ochilor. Se lasă aproximativ 15 minute. Se știe că atât sucul de cartofi, cât și cel de castravete au un efect calmant. Acest remediu este eficient pentru tratarea cearcănelor.

5. Textură perfectă a pielii:
Se amestecă suc de cartofi, suc de lămâie și argilă până se formează o pastă. Folosiți această mască pentru a obține o piele impecabilă fără sebum, pete și acnee.

👉 Top 2 rețete cu suc de cartofi pentru îngrijirea părului:

1. Păr strălucitor:
Părul tău arată plictisitor, încrețit și uscat? Amestecă suc de cartofi cu aloe vera și aplică-l pe păr pentru a obține strălucire.

2. Căderea părului:
Pentru a combate căderea părului, amestecați suc de cartofi, miere și un albuș de ou. Aplicați amestecul pe păr și așteptați aproximativ două ore. Șamponează ca de obicei.

👉 Cum se extrage sucul de cartofi?

Spălați-i bine și tăiați-i în bucăți mici. Puneți-i într-un storcător, astfel încât să puteți extrage sucul fără nicio problemă. Dacă nu aveți storcător, răzuiți cartofii și extrageți sucul storcând cartoful ras.
Ce rețetă de înfrumusețare intenționați să încercați? Ați folosit vreodată cartoful în rutina dvs. de frumusețe? Aveți alte rețete cu suc de cartofi cruzi? Împărtășiți-o cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.