Decoctul cu 10 capete de usturoi de către prof. Chirkov protejează împotriva problemelor cardiace

1012

Decoctul lui Chirkov ne protejează de problemele cardiace și de hipertensiune arterială. Problemele cardiace sunt larg răspândite astăzi și tot mai mulți oameni se plâng de boli similare.

Stresul, aerul murdar, hrana de proastă calitate, viața stagnantă și o serie de alte cauze deteriorează cel mai important organ din corpul uman, explică prof. Alexander Chirkov.

Celebrul chirurg cardiac avertizează că dacă nu se iau măsuri combinate cu examinări preventive, consecințele ar putea fi teribile și chiar fatale.

Prof. Chirkov, marele în domeniul chirurgiei cardiace, oferă cele două sfaturi principale ale sale, sau așa-zisele rețete, pentru tratarea și întreținerea unei inimi bolnave, care trebuie urmate zilnic pentru a asigura sănătate și viață lungă.

Primul sfat al marelui om de știință „De multe ori vin la mine pacienți cu probleme cardiace și se plâng că au extrasistole, aritmii, sărituri.

Și se dovedește că nu au îndeplinit această cerință cu adevărat importantă pentru sănătatea lor – să nu mănânce după 18 ore.

Apoi gazele se formează întotdeauna în abdomen. Ele ridică diafragma, iar aceasta, la rândul său, comprimă inima și o înrăutățește”, explică prof. Chirkov.

Ceea ce recomandă pacienții este să facă unul dintre cele mai sănătoase amestecuri pentru inimă pe care le pot lua în mod regulat.

Se face prin amestecarea a 10 capete de usturoi, zdrobite bine, împreună cu sucul de la 10 lămâi și 1 kg de miere.

Acest amestec trebuie să stea o săptămână și abia apoi este gata de consum. Se bea o data pe zi, patru lingurite – se ia in inghitituri mici si incet, fara a uita sa tineti o vreme in gura inainte de a inghiti.

Cantitatea de amestec este suficientă pentru două luni de aport și ajută mulți bolnavi și bătrâni cărora le este chiar greu să se ridice și să se miște.

„Nu în ultimul rând, fii bun și nu rata gândurile rele, cu atât mai puțin răutatea și invidia din mintea ta.

Pentru că creierul este de o sută de ori mai periculos pentru inimă, chiar și decât fumatul. O spun destul de sincer și direct, pentru că l-am văzut”, a spus marele prof. Chirkov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.