Fertilizator de creștere pentru castraveți, care îmbunătățește rezistența la boli!

7375

Astăzi vă vom spune cum să oferiți castraveților un fertilizator foarte util și simplu, folosind preparate farmaceutice.

Acestea sunt foarte bune pentru castraveți. Îi ajută să crească în mod activ și să nu să se îmbolnăvească.

Acest fertilizator nu este unul complex, care conține azot, fosfor și potasiu, dar este un regulator natural de creștere, care îmbunătățește imunitatea plantelor și rezistența la boli și factorii de stres, cum ar fi seceta sau frigul.

Le îmbunătățește metabolismul, stimulează asimilarea substanțelor nutritive, creșterea și dezvoltarea plantei și asigură obținerea unei recolte bogate.

Fertilizatorul dat va fi util mai ales pentru castraveții slabi, care nu fructifică bine. Este vorba despre acidul succinic, care poate fi folosit în comprimate de la farmacie.

Pentru prepararea îngrășământului, într-un litru de apă caldă va trebui să diluați două comprimate de 100 mg de acid succinic.

Mai întâi, va trebui să le măcinați bine. Apoi adăugați 1 linguriță de soluție de amoniac de 10%.

Amoniacul va transforma acidul în succinat de amoniac – un compus foarte util pentru plante, care le va oferi și niște azot rapid și ușor asimilabil.

După ce ați amestecat bine soluția, pulverizați castraveții pe frunze seara sau dimineața devreme.

Prima doză poate fi administrată atunci când apare prima frunză adevărată. Repetați dozele o dată la 2 săptămâni, iar castraveții dvs. vor fi puternici și fructuoși!

Spor la grădinărit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.