Horoscop 27 noiembrie 4 decembrie 2021: Ploua cu MARE NOROC peste 2 zodii

311

Berbec

În cazul în care aveți o întâlnire importantă nu trebuie să fiți uimiți dacă lucrurile nu vor merge așa cum vă doriți. Momentul este prost ales și puteți insista în altă zi.

Taur

O să aveți o zi destul de agitată. Partenerul de viață este nemulțumit de atitudinea voastră și este posibil să aveți o discuție mai aprinsă. Ar trebui să fiți mai diplomați.

Gemeni

Un eveniment neașteptat ar putea să vă dea puțin planurile peste cap. S-ar putea să primiți și unele vești bune în legătură cu un nou loc de muncă.

Rac

Se anunță o zi obositoare, pentru că aveți o mulțime de lucruri de rezolvat și veți face mai multe drumuri. S-ar putea să mai ai și ceva de muncă. În cazul în care vă hotărâți să ieșiți în oraș este posibil ca cei care sunt singuri să întâlnească o persoană interesantă.

Leu

Ești plin de energie și îți dorești să-ți petreci timpul în compania prietenilor. Este posibil primești o sumă de bani pe care trebuia să o recuperezi de ceva vreme.

Fecioară

În cazul unora dintre nativi, aceasta va fi o altă zi lucrătoare. Aveți proiecte importante și nu vreți să întârziați. Evitați conflictele. Seara ai putea să o petreci alături de familie.

Balanță

Nu îți programa activități obositoare și care te pot solicita din punct de vedere fizic. Este posibil să ai un conflict cu un prieten. Nu pune la suflet.

Scorpion

Caută să-ți petreci cât mai mult timp cu familia. În ultima vreme ai muncit mult și își vei atrage critici din partea lor. Poate vă relaxați o zi la munte.

Săgetător

Mare atenție la cheltuieli. Ești tentat să cumperi tot felul de lucruri, dar apoi vei constata că nu aveai nevoie de toate.

Capricorn

Prietenii sau partenerul de viață îți propun o ieșire din oraș. Este momentul să te relaxezi.

Vărsător

Trebuie să te ocupi de tot felul de treburi casnice pe care le-ai tot amânat. Încearcă să comunici mai mult cu cei din jur.

Pești

Nu veți avea parte de o zi foarte liniștită. Primiți vești care vă dau de gândit. Nu vă faceți probleme. Veți găsi cele mai bune soluții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.