Ia-ți câteva minute și rostește rugăciunea de luni. Preoții spun că îți aduce noroc și te ferește de rele

55375

Începe săptămâna cu o rugă, cea mai bună modalitate de a te feri de toate relele, spun preoții.

Așa că rezervă-ți câteva minute și rostește aceste rânduri. Rugăciunea de luni este cea mai puternică.

Iată textul rugăciunii de luni:

„Doamne Iisuse Hristoase, cu adâncă umilință recunosc și mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii Tale Dumnezeiești.

Deci, astăzi, că este luni și începutul săptămânii, mă rog cu umilință îndurării Tale celei mari:

Iartă-mi păcatele cele de voie și fără de voie, și-mi ajută să pun început bun și să port mai multă grijă de sufletul meu, pentru care ai răbdat atâtea dureri la Sfânta Ta Răstignire!

O Doamne, astăzi îți dau sufletul și trupul meu și voință mea, rugându-Te să fie voia Ta cu mine, după bună plăcerea Ta.

Pedepsește-mă Doamne, după îndurarea Ta, în această lume, iar nu în cealaltă viață. Și iartă pe cei vii și pe cei răposați, pentru rugăciunile Sfintei Tale Biserici, și pe toți ne învrednicește de mărirea Ta în răi.

La această pun mijlocitori pe Sfinții Tăi îngeri, către care zic: O, cereștilor ajutatori și păzitori ai oamenilor, vouă mă închin și va mulțumesc, pentru ajutorul și conducerea ce ne-o dați în toate zilele nouă, nevrednicilor și păcătoșilor.

Scutiți-mă de vrăjmașii cei văzuți și nevăzuți, că să nu mai păcătuiesc de acum înaintea Dumnezeului meu!

Invredniciti-mă să va văd la moartea mea, stand în jurul meu și să duceți sufletul meu în cer, că să se închine măririi Fetei lui Dumnezeu, iar vouă să va mulțumesc acolo, pentru purtarea de grijă ce ați avut pentru mine și binele vostru să-l spun cu glas neîncetat în veci.

Amin.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.