Horoscop zilnic 1 august. Surprize geniale pentru toate zodiile, aduse de conjuncția dintre Soare și Mercur

467

Astăzi se formează o conjuncție între Soare, energia, și Mercur, planeta comunicării și rațiunii, în zodia Leu.

Aceasta ne poate aduce idei originale și creative și dorința de a ne manifesta mult mai artistic. Ne putem seta intenții, putem lua decizii, putem trage concluzii, în special legate de sectorul sentimental, dar și de drumul nostru către succes.

De asemenea, pot veni vești bune, putem avea parte de întâlniri și dialoguri care să ne bucure, putem cunoaște persoane pe care să le admirăm și alături de care să strălucim.

Conjuncția Soare-Mercur din Leu are un impact pozitiv și asupra vieții sentimentale. Putem cunoaște pe cineva care să ne atragă, putem începe o nouă poveste de iubire, mai ales că la doar câteva zile distanță, tot aici, în zodia Leu se petrece și o Lună Nouă care stimulează noile începuturi.

Totuși, trebuie să ținem cont că această unire a planetelor este în opoziție cu Saturn retrograd din Vărsător. Deși aspectul va fi la grad perfect luni, încă de astăzi vom simți limitările sale și ne poate aduce destul de multe îndoieli și suspiciuni, făcându-ne mai conflictuali.

Horoscop zilnic 1 august

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec
Întâlnirea Soarelui cu Mercur se petrece în sectorul iubirii tale și-ți poate scoate în cale o persoană cu care să legi o relație mai strânsă. Chiar dacă nu vei deborda de entuziasm și nu te vei îndrăgosti la prima vedere, s-ar putea ca “ceva” să te atragă peste limita normală, mai ales dacă empatizați la nivel de comunicare, de raționament. Sunt și nativi care iau decizii sentimentale acum, dar și nativi care refuză dialogul sau propunerile și invitațiile celorlalți. Este o perioadă a ideilor creative, dar cu impact practic. Viața de cuplu poate fi mai pasională, iar Berbecii care au copii pot purta discuții foarte serioase cu aceștia.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur
Azi ai nevoie de mai multă liniște, de relaxare, de regăsirea păcii interioare, a echilibrului, însă s-ar putea să nu te poți bucura prea mult de această stare. Fie te frământă o chestiune legată de familie sau de locuință, fie îți revin în minte pasaje din copilărie, fie te cerți cu cei dragi. Poți face reproșuri părinților, poți fi mult prea critic cu cei dragi, dar și tu, la rândul tău, poți fi cel acuzat. Posibil ca tensiunile să implice și un context financiar. Nu prea simți să-ți acorzi încrederea ușor, mai ales că nu este exclus să fii dezamăgit de unele persoane din jur.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni
Conjuncția Soare-Mercur te stimulează să ieși din casă, să te plimbi, să faci excursii, să socializezi mai mult. Cum Mercur este și guvernatorul tău, vei deborda de energie și nu vei putea sta locului, însă nu uia de Saturn și folosește-o constructiv, practic. Oricum, s-ar putea să ai senzația că nu știi cum să o folosești. Nu-ți vor lipsi ideile strălucite și creative, însă ai grijă că poți deveni și mult prea autoritar și poți respinge ideile altora și punctul lor de vedere.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac
Conjuncția Mercur-Soare se petrece în sectorul tău financiar și dincolo de ideile mărețe pe care ți le poate aduce despre cum să-ți crești veniturile, te poate pune în ipostaza de a cheltui peste măsură, mai ales fiind vorba de cheltuieli care nu erau deloc în planul tău și care pot destabiliza situația conturilor. Acest context te poate ajuta să gândești o altă strategie de administrare a bugetului. Chiar dacă primești niște bani, îi vei cheltui la fel de repede. Poți primi în aceste zile și vești despre salarizare. În cazul unor nativi poate lua naștere o nouă idilă sau un flirt pasional poate aduce suspiciuni despre seriozitatea unei relații în care deja sunt implicați.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu
Conjuncția Mercur-Soare se va petrece chiar în zodia ta și tot ce-ți mai lipsește este coroana pentru că vei fi impunător în fața tuturor. Pe lângă faptul că poți avea idei creative, că mintea-ți va sclipi, vei avea și tendința de a crede că deții adevărul absolut și din prea mult orgoliu s-ar putea să pierzi detalii importante. Oricum, gura nu-ți tace, vorbești mult, vorbești peste toți și te lauzi pe măsură. Unii Lei pot lua decizii importante vizavi de o relație.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară
Cum Mercur este guvernatorul tău, s-ar putea ca această conjuncție să te interiorizeze foarte mult, să te predispună la analiză, autoanaliză și meditație, dar cumva în exces, dat fiind că tu ești o fire analitică prin definiție. De aici și până la critică nu mai este decât un pas, deci ai grijă să nu dai naștere tensiunilor cu ceilalți. Contextul te poate agita la nivel mental, te poate face mai irascibil. Ai tendința de a te întoarce în trecut, de a scormoni printre amintiri și de a face reproșuri altora. Posibile momente de revelație pentru unii nativi.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță
Conjuncția de astăzi este favorabilă pentru tine, mai ales din punct de vedere social. Ieși din casă, te vezi cu prietenii, poate participi la evenimente care te ajută să te pui în lumină, legi noi relații, mai ales că ești foarte comunicativ. Trebuie însă să ai grijă să nu vorbești numai tu, să mai și asculți și să eviți să ai prea mari așteptări de la ceilalți. Nu le reproșa prietenilor că ți-au promis ceva și nu s-au ținut de cuvânt. Poate au avut și ei problemele lor, mai bine întreabă-i înainte.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion
Ai mare grijă la tendința de a deveni autoritar cu cei din jur. Ai impresia că deții adevărul absolut, că ideile și viziunile tale sunt cele mai bune și trebuie urmate. Atitudinea dictatorială și superioară va aduce conflicte cu cei din jur. Vrei să fii șef, vrei să conduci, indiferent în ce mediu te afli, și orgoliul tău va fi exagerat. Pe de altă parte, s-ar putea chiar să fii forțat să-ți asumi rolul de lider, să fii forțat să iei niște decizii importante, poate chiar în locul altora.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător
Azi vei avea tendința de a-ți impune cu mult aplomb punctul de vedere, mai ales dacă este vorba de opinii, convingeri și credințe personale. Le faci morală altora, le ții predici despre adevăr și corectitudine și nu accepți ce-ți spun alții. Atitudinea atotștiutoare îți poate aduce și conflicte cu ceilalți, mai ales că fiecare are viziunea lui și adevărul lui. În schimb, este o zi în care dorința de a călători este la cote înalte, prin urmare planifici sau chiar poți pleca într-o vacanță. Unii nativi pot primi vești din străinătate.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn
Conjuncția Soare-Mercur te susține să vorbești despre cele mai intime și delicate subiecte, să te deschizi cu mai multă încredere și cu sinceritate în fața partenerului. În alte cazuri, sunt secrete, ascunzișuri care ies acum la lumină. Pot apărea discuții tensionate legate de o situație financiară, fie că este vorba de un bun material, o datorie, o cheltuială, buget comun, partaj, litigiu, etc. Ceva s-ar putea încheia în mod neașteptat, fie că este un proiect, fie că este o relație, o situație de viață, oricum, ceva ce trebuia sau credeai că va mai dura, iar tu poți resimți contextul ca fiind o pierdere.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător
Conjuncția Soare-Mercur se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și vei analiza pe toate părțile o relație, fie că este de cuplu, fie că este profesională sau de orice altă natură. Se întrevăd discuții cu partenerul, pui multe întrebări, ai fel și fel de curiozități, ești chiar și mai suspicios. Și ceilalți te pot obosi cu întrebările lor sau cu faptul că vorbesc mult. Ține cont că nu ajungi prea ușor la o cale de mijloc cu ceilalți, dar în schimb poți ajunge la conflicte. Dacă ești singur, posibil să te atragă cineva, însă nu vei avea încredere prea mare în persoana respectivă.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești
Îți canalizezi energia către sarcinile profesionale și uiți complet că este duminică și ar trebui să te mai și relaxezi. Fie că sunt gânduri legate de locul de muncă, fie că sunt discuții cu colegii sau cu cei dragi în care-ți exprimi ideile și nemulțumirile profesionale, mintea ta este prinsă acolo. S-ar putea să te enervezi la culme și să devii irascibil dacă cineva îți schimbă programul sau îți dă planurile făcute peste cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.