Remedii naturiste pentru afectiunile glandei tiroide

7347

Este posibil tratamentul natural al tuturor bolilor autoimune ale tiroidei.

Un diagnostic de disfuncție tiroidiană nu înseamnă că va trebui să cheltuiți hormoni sau alte medicamente pentru tot restul vieții.

Aceste sfaturi vă vor ajuta ca remediu natural pentru tiroida dumneavoastră.

Simptomele pe care multe femei le atribuie mai întâi menopauzei, cum ar fi oboseala, creșterea în greutate, depresia, senzația de frig, pielea de găină, calitatea slabă a părului, indică foarte des o disfuncționalitate a glandei tiroide .

Boala tiroidiană poate duce la hipertiroidism sau hipotiroidism – creșterea sau scăderea secreției hormonale.

Tratamentul tiroidei poate fi stabilit cu ajutorul medicului dumneavoastră, dar există și un remediu natural tiroidian care vă ajută să stimulați buna funcționare a glandei respective.

Cel mai bun remediu natural pentru tiroidă este o nutriție adecvată . Urmăriți consumul de alimente sănătoase care vor afecta pozitiv funcția tiroidiană.

Pentru început, eliminați toate alimentele care conțin gluten și introduceți versiuni de paste și pâine fără gluten.

Alimentele din familia verzei, cum ar fi broccoli, varza de Bruxelles, soia și produsele din soia și toate alimentele care conțin zahăr rafinat nu sunt bune pentru funcția tiroidiană și ar trebui să le evitați.

Remedii naturale pentru tiroidă

Nucile verzi tinere (Juglandis Immature fructus) au multă vitamină C, iod și multe alte vitamine, iar siropul lor cu miere este adesea dat bolnavilor și copiilor slabi, bolnavi și persoanelor anemice.

Nucile verzi tinere amestecate cu miere au un efect pozitiv în caz de anemie și ajută la curățarea ficatului, a stomacului și a sângelui.

De asemenea, sunt excelente pentru problemele tiroidiene, pentru bolile gâtului și ale căilor respiratorii, în special pentru bronșită, cresc imunitatea, ajută la problemele cauzate de menopauză, obezitate și boli respiratorii cronice.

Nuci verzi cu miere

Ingrediente necesare :

40 de nuci verzi tinere
1 kg miere de calitate

Pregătire:

Spălați nucile tinere, uscați-le și tăiați-le în sferturi și puneți-le într-un borcan, apoi turnați miere peste ele.

Când tăiați, cel mai bine este să folosiți mănuși, deoarece degetele vor fi negre
Închideți bine borcanul și lăsați-l să stea la soare o lună.

Se agită ocazional
Când nucile stau în borcan, își eliberează sucul medicinal în miere, mierea se diluează în acest fel și capătă o culoare închisă.  Scoate nucile, iar acest sirop este ceea ce bei

A se păstra într-un loc răcoros și întunecat
Luați o linguriță pe zi, de preferință dimineața pe stomacul gol

Remedii naturale pentru chisturile tiroidiene

Cimbru și miere pentru tiroidă – Acest amestec tratează cu succes fibroamele și chisturile de pe uter și problemele tiroidiene.

Are un efect detoxifiant, deci este recomandat moderat în mâncare și băutură. Amestecat cu apă fierbinte și miere scade temperatura.

Aplicare:

Măcinați 750 g de frunze de cimbru și amestecați-le cu un kilogram de miere. Luați o lingură dimineața pe stomacul gol și una până la două linguri în timpul zilei.

Cel mai bun remediu natural pentru tiroida

Nucile verzi în coniac – Rachiul de nuc a fost folosit de mult timp în medicina populară ca remediu natural pentru bolile tiroidiene.

Nucile verzi sunt folosite deoarece sunt cele mai bogate în iod.

Tăiați aproximativ 40 de bucăți de nuci foarte tinere cu un cuțit, puneți într-un borcan de sticlă mai mare și turnați 2 litri de coniac de casă.

Apoi adăugați zahărul în cantitatea dorită, dar nu prea mult. Închideți bine recipientul și lăsați-l să stea la soare timp de 6 săptămâni.

Se strecoară și se toarnă în sticle. Bea un pahar mic dimineața pe stomacul gol.

Lichiorul de nucă verde este un preparat natural pentru tratamentul bolilor stomacului, mucoaselor gurii și ale gâtului și mai ales pentru glanda tiroidă, deoarece este bogat în iod.

Afine în combinație cu coniac de prune

Se amestecă 20 g de afine, se zdrobesc și se toarnă peste 500 ml de coniac de prune. Se lasă șase zile într-un loc întunecat, apoi se strecoară.

În prima lună de tratament, luați o lingură la câteva minute după masă. Luați o pauză timp de cincisprezece zile, repetați tratamentul, apoi opriți din nou.

Tratamentul hipertiroidismului ar trebui să dureze în total o jumătate de an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.