Scapă de țânțari, muște și furnici într-un mod natural și fără a cheltui niciun leu!

32919

Tantarii, gandacii, mustele si diverse insecte care ne fac viata grea in interiorul si afara casei vara, isi pot pierde puterea in fata ta, daca te hotarasti sa lucrezi putin pentru a-ti crea propriile produse – absolut bineinteles si fara a cheltui .

Soluții naturale:

Țânțarii

Inamicii absoluți ai verii, cele mai enervante insecte, lasă în urmă urme parfumate pentru ca „tovarășii” lor să își găsească drumul spre … mâncare. Deci, asigurați-vă că eliminați aceste urme curățând diferite părți ale casei cu

– ¼ un pahar de oțet, 2 căni de apă și 10-15 picături de ulei din oricare dintre următoarele: mentă, usturoi, eucalipt sau ulei esențial de arbore de ceai.

Alternativ, plantați flori precum mentă, rozmarin, gălbenele și caprifoi în grădina dvs. sau pe terasă: acestea sunt plante care pot respinge dușmanii zburători.

Păianjeni

Teama și frământarea copiilor – și a adulților – se va întuneca dacă folosiți ulei de mentă într-o sticlă de apă și îl pulverizați pe zonele obișnuite, cum ar fi ușile, ferestrele, iarba și florile. Grădină sau terasă. Puteți face același lucru cu un amestec de ulei de cocos și oțet alb.

Gandaci de bucatarie

De departe cea mai respingătoare insectă de pe planetă, poate supraviețui dintr-o explozie nucleară și poate trăi chiar și cu capul tăiat. Pentru a scăpa de acești zombi înaripați într-un mod natural, încercați să lăsați în diferite părți ale casei

– coji de castraveți, pe care le urăsc din cauza mirosului. Așezați și frunze de dafin în dulapuri, pervazuri și uși exterioare.

Furnicile

Dacă observați caracteristicul „rând” negru care indică faptul că furnicile muncitoare fac … parada, presară boia, scorțișoară, naftalină sau fum de țigară pe ea. De asemenea, puteți face un insecticid natural, amestecând coaja de lămâie cu apă și pulverizându-l pe cuib și să faceți un … scut pentru casa dvs. stropind oregano sau bicarbonat de sodiu pe ușile din față și ferestre. Menta pare, de asemenea, să le respingă, așa că puteți lăsa câteva pungi de mentă în diferite locuri „periculoase”.

Muste

Zburătoare și enervante, muștele pot fi îndepărtate dacă așezați plicuri străpunse cu mentă, frunze de dafin, usturoi sau eucalipt în diferite părți ale casei. Dacă găsiți pe piață ulei de eucalipt, udați o bucată de pânză și o puteți atârna în locul dorit pentru a scăpa de ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.