Slăbiţi uşor cu CEAI din FLORI de SOC: elimină excesul de apă şi dizolvă stratul adipos

1048

Ceaiul din flori de soc este de un real ajutor în lupta cu kilogramele în plus. Datorită principiilor sale active, ceaiul din flori de soc are acţiune diuretică, fără a prezenta efectele negative pe care le au diureticele medicamentoase.

În plus, consumul de soc scad edemele (în general localizate la nivel gambier), detoxifică organismul şi previne apariţia infecţiilor urinare prin menţinerea unei micțiuni (urinări) adecvate datorită efectului diuretic.

Ceai din flori de soc pentru slăbit

Preparea infuziei:

Se pune la fiert o jumătate de litru de apă. După ce începe să clocotească, apa se îndepărtează de pe foc. Se adaugă în apă 5 linguriţe cu flori de soc, proaspete sau uscate, după care recipientul se acoperă, iar preparatul se lasă la infuzat timp de 10 minute. Se strecoară şi se bea fierbinte, neîndulcit.

Administrare

Se consumă 3 căni de ceai de soc pe zi, cu unghițituri rare, după mese. Cura durează 2 săptămâni, cu 1 săptămână pauză.

Pentru un efect mai rapid, se recomandă asocierea cu tinctură din fructe de soc, care este obţinută din fructele de soc macerate în alcool (se găseşte şi în magazine naturiste) – 1 linguriţă de tinctură (diluată în apă) înainte de fiecare cană de ceai consumat.

Durata curei

Tratamentul se va urma pe o perioadă de 1-3 luni, în funcţie de numărul de kilograme în plus. După 1 lună de cură cu ceai şi tinctură se pot pierde până la 7 kilograme. Această combinaţie de ceai şi tinctură de soc are un efect diuretic, laxativ, sudorific, favorizează arderile metabolice, dizolvă grăsimile şi elimină surplusul de apă din organism.

Dizolvă stratul adipos

Datorită proprietăţilor sale laxative, ceaiul din flori de soc elimină excesul de apă de la nivelul ţesuturilor şi dizolvă stratul adipos. Persoanele supraponderale sau chiar obeze nu ar trebui să ocolească acest preparat.

Socul intensifică puternic tranzitul intestinal, eliminând la fel de intens apa suplimentară din ţesuturi. Cura cu ceai de soc ţine sub control nevoia imperioasă de a mânca şi detoxifică organismul, inclusiv pielea, care va căpăta un aspect mai luminos.

Contraindicaţii

Preparatele pe bază de soc sunt contraindicate în sarcină, alăptare, diaree acută sau cronică, colită de fermentaţie, celor care iau laxative şi diuretice de sinteză.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.