Tratează varicele în mod natural cu oțet de cidru de mere

788

Varicele sau “venele paianjen” sunt venele umflate sau uneori răsucite care apar de obicei chiar sub suprafața pielii. Apariția acestor vene pe suprafața picioarelor este destul de frecventă în majoritatea grupelor de vârstă. Venele au supape, care asigură că sângele curge doar într-o singură direcție – în sus. Când sângele se deplasează de la picioare spre inimă, supapele împiedică curgerea acestuia înapoi. Acest lucru este necesar pentru buna funcționare a corpului nostru.

De ce apar varicele

Venele încep să-și arate prezența pe picioare atunci când aceste mici valve despre care tocmai am vorbit sunt deteriorate parțial sau uneori complet. În alte cazuri, valvele sunt complet absente în vene, ducând la dezvoltarea venelor păianjen. Datorită absenței supapelor, sângele nu curge în sus, ci începe să se acumuleze în vene.
Oțetul de mere este unul dintre cele mai des utilizate ingrediente pentru tratarea diferitelor probleme de sănătate. De asemenea, s-a constatat că este eficient în tratarea venelor păianjen. Mai mult decât atât, este ușor disponibil, ieftin și foarte recomandat pentru tratarea varicelor.

Oțet de mere pentru tratarea varicelor

✔️ Veți avea nevoie de:
•O compresă sau o pânză de tifon
•oțet de mere
✔️ Metodă:
1.Înmuiați compresa sau pânza de tifon în oțetul de mere și fixați-o pe zona afectată.
2.Lăsați-l în această poziție timp de 30 de minute și apoi îndepărtați.
3.Clătiți-vă cu apă călduță.

Oțetul de mere, așa cum știți deja majoritatea dintre voi, are o natură acidă. Prin urmare, este recomandabil să efectuați un mic test înainte de a-l aplica direct pe piele pentru tratarea varicelor. Dacă aveți pielea sensibilă, testul este cu atât mai important cu cât este posibil să dezvoltați o erupție cutanată datorită utilizării acestuia.

Dacă doriți să obțineți beneficii mai bune ale acestui tratament, se recomandăm să vă întindeți pe o suprafață plană, sprijinind câteva perne chiar sub gleznă. Se va asigura că sângele nu curge în jos.
În afară de această metodă, puteți încerca și alte câteva modalități de utilizare a oțetului de mere pentru a trata venele păianjenului.

 Cremă de morcov de casă, aloe vera și oțet de mere

Pregătiți o cremă de casă folosind Aloe Vera, morcov și oțet de mere și aplicați-o pe zona cu varice. Masați crema timp de câteva minute și lăsați-o jumătate de oră. Mai târziu, spălați-l cu apă caldă.

În plus ar trebui să beți două-trei linguri de oțet de mere de două ori pe zi. Dacă nu vă place gustul, îl puteți dilua cu apă și îl puteți bea chiar înainte de a lua masa. Pentru o schimbare de gust, puteți adăuga, de asemenea, o linguriță de miere (de preferință miere organică) în amestecul de apă și oțet de mere.

Aplicarea topică regulată și consumul intern de oțet de cidru de mere ajută la atenuarea inflamației venelor cauzate de acumularea de sânge. Deși rezultatele pot varia în funcție de gradul de deteriorare a venelor, o diferență semnificativă este vizibilă în câteva săptămâni.

Cum să alegeți oțetul de mere potrivit pentru tratarea venelor de păianjen

Oțetul general care se folosește de obicei la gătit nu este extrem de eficient în tratarea venelor de păianjen. De aceea trebuie să cumpărați oțet pur de cidru de mere de la magazinul naturist. Trebuie să fie nefiltrat și nepasteurizat deoarece doar astfel de tipuri de oțet sunt bogate în nutrienți esențiali și enzime.

Cea mai bună modalitate este de a cumpăra o sticlă de oțet organic de cidru de mere de o marcă de încredere. Verificați etichetele pentru a vă asigura că este o varietate de oțet nefiltrat și nepasteurizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.