Tufe de trandafiri extraordinare, pozitionate in arcade sau straturi fantastice

827

Trandafirul, una dintre cele mai iubite plante, revine in infatisari extraordinare, pozitionate in arcade superbe sau straturi absolut magice.

Trandafirul este una dintre cele mai populare si frumos mirositoare plante pe care o poti avea in gospodaria ta. Atat aspectul lor, dar si mirosul te fac sa iti doresti sa faci si tu tu ca tufa de trandafiri sa infloreasca cat mai bogat si cat mai spectaculos.

Am pregatit pentru tine cateva sfaturi pe care poti sa le pui in aplicare pentru a face ca trandafirul sa infloreasca in tufe bogate, frumoase.

Foloseste coaja de banana

Data viitoare cand mananci o banana, ai grija sa nu arunci coaja acesteia. Bananele contin fosfor, iar cojile bananelor te ajuta in gradina extrem de mult. Acestea sunt benefice in cazul in care doresti ca florile tale sa fie mai bogate si mai frumoase.

Alege sa toci coaja de banana, indiferent de cat de coapta este aceasta, pozitionand-o la baza si putin sub solul trandafirilor tai.

De asemenea, poti alege sa prepari si o solutie cu coji de banana puse la blender si apa, apoi foloseste solutia pentru a uda solul in care ai plantat trandafiri.

Cojile de la oua te ajuta sa ai tufe de trandafiri extraordinare

Nu doar cojile de banane, dar si cojile de la oua sunt benefice in gradina ta. Indiferent ca vorbim despre trandafir, despre alte flori sau despre legumele tale, cojile de la oua sunt bogate in calciu. Acest lucru ajuta florile sa aiba culori mai frumoase, dar si sa infloreasca mai spectaculos.

Piseaza-le si pune-le la baza solului sau alege sa le pui chiar in compost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.