Adio muște! Urmați aceste sfaturi pentru a scăpa de ele odată pentru totdeauna

19065

Insectele zburătoare, cum ar fi țânțarii, muștele și mușchiul, tind să fie foarte enervante în timpul sezonului cald, atât în ​​grădinile noastre, cât și în interiorul caselor noastre.

De fapt, acestea intră în casele noastre mai ales seara atrase de lumini și creează ravagii, ne ustură, se așează pe noi și ne contaminează mâncarea.

Enervarea este legată și de cantitate: sunt atât de multe, deoarece se reproduc foarte repede și din abundență, deci este ușor să te găsești invadat într-un timp scurt.

Amestecurile naturale de uleiuri esențiale, ierburi și alte substanțe care se găsesc cu ușurință în bucătăriile noastre (cum ar fi oțetul), pot servi ca o respingere naturală pentru a menține acești enervanți enervanți departe.

Iată cele mai comune patru remedii pentru combaterea muștelor și a țânțarilor:

Cuișoare și lămâie

Se știe că muștele sunt deranjați de aroma cuișoarelor, care este foarte înțepătoare, și de aciditatea lămâii. Combinarea lor face ca o combinație infailibilă!

Este nevoie de două ingrediente simple pentru această rețetă de cuișoare și lămâie.Este suficient să aveți un cuțit și să tăiați o lămâie în felii.

După ce aranjați cuișoarele pe o farfurie, așezați lamaile deasupra lor. Păstrarea vasului pe masă va ajuta la menținerea muștelor la distanță.

Spray repellent

Repelenții de casă vă permit să economisiți atât pe mediu, cât și pe portofel.

Spray-urile care se găsesc în mod obișnuit pe piață nu se gândesc la mediul înconjurător și adesea nici măcar la sănătatea celor care le folosesc.

Pentru a prepara un spray natural, trebuie doar să obțineți uleiuri esențiale, suc de lămâie și orice lucru care are un miros puternic și turnați amestecul într-o sticlă de spray.

Pentru a-ți face spray-ul natural, poți folosi mai ales ceea ce ai deja acasă, cum ar fi săpunul lichid (de preferat de Marsilia).

Diluați 2 lingurițe de săpun cu 1 cană de apă și adăugați aproximativ zece picături de ulei esențial de mentă și lămâie.

Se găsește ușor în medicina pe bază de plante și fiind foarte concentrat, va dura puțin și vă va dura o viață întreagă.

Apoi turnați întregul conținut într-o sticlă de pulverizare.

Odată ce flaconul de pulverizare este închis, agitați și amestecați bine, dar nu prea energic pentru a preveni formarea spumei.

Apoi pulverizați suprafețele casei la fiecare 2 săptămâni. Muștele nu se vor apropia și casa ta va mirosi proaspăt!

Capcană pentru a atrage muște

Pentru a construi o capcană pentru muște va fi necesar să se creeze un amestec care să le atragă în interiorul capcanei, din care nu vor mai putea scăpa.

Este util în acest caz să se utilizeze substanțe zaharoase sau fermentate.

O opțiune este să amestecați oțetul de mere cu un detergent (orice săpun aveți acasă) și să puneți soluția în interior într-un castron.

Musca va fi atrasă de oțetul de cidru de mere, dar va fi prins în castron de către agentul de curățare.

O modalitate simplă de a scăpa de muște. Amestecă două ingrediente și pulverizează casa!

Muștele sunt nu numai deranjante, ci și periculoase. Răspândesc bacterii și viruși periculoși zburând prin casă.

Acestea sunt adevărate bombe cu bacterii! Din fericire, puteți scăpa de ele cu ușurință și într-un mod sigur, ieftin.

Tot ce trebuie să faceți este să amestecați două ingrediente pe care nu le tolerează. Probabil că le aveți în propriul dulap de bucătărie.

Ingredientele secrete sunt … oțetul ( de mere sau unul obișnuit ) și scorțișoară.

Pentru a face un insecticid natural, pregătiți o sticlă de pulverizare, un pahar de oțet și un baton de scorțișoară , și (chiar mai bine ulei de scorțișoară (folosiți aproximativ 10 picături).

Așezați oțetul și uleiul de scorțișoară (sau batonul de scorțișoară) în sticlă și amestecati-l bine (ingredientele trebuie să se amestece bine).

Pulverizați mai ales pe rame de ferestre, uși, blaturi de bucătărie – toate locurile unde se acumulează muște.

Nu frecați – lichidul trebuie să se usuce. Veți vedea efectele după a patra sau a cincea utilizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.