Când se pune sare pe cartofii prăjiți, de fapt. Secretul pentru a-i obține delicioși și crocanți

15916

Puține gospodine știu când se pune sare pe cartofii prăjiți pentru a avea un gust delicios. Ele trebuie să țină cont de mai mulți pași pentru a prepara cei mai crocanți cartofi.

Cartofii prăjiți sunt pe placul tuturor, dar puține gospodine știu când este indicat să pună sare peste ei și de ce nu le ieșe rețeta perfect. Chiar dacă se prepară foarte ușor, există anumite trucuri pe care toată lumea trebuie să le cunoască.

Oamenii preferă să pună sare în timp ce îi prăjesc, dar sarea va trage toată apa de pe suprafața lor și nu se vor prăjit corect. Cei mai faimoși bucătari au declarat că sarea trebuie pusă la sfârșit, atunci când i-ai terminat de gătit.

Ei recomandă să îi așezați pe o hârtie absorbantă de bucătărie pentru a se trage tot uleiul.
Dacă vrei să îți iasă cartofii crocanți nu trebuie să pui capac peste tigaie. Bucătarii mai recomadă să pui ulei din abudență pentru a se prăji uniform, potrivit Spynews.

Cum să faci cei mai buni cartofi prăjiți

Și Chef Hadad a explicat cum se fac cei mai buni cartofi prăjiți. Ei trebuie să fie puși la fiert timp de trei minute.

Apoi, aceștia sunt scoși și lăsați timp de zece minute în apă foarte rece. Apoi, cartofii trebuie puși pe un prosop de bucătărie pentru a elimina apa. După se pun în ulei încins.

„Dacă nu vreți să vă chinuiți cu decojirea cartofilor fierți în coajă, un truc simplu este să îi crestați de jur-împrejur la jumătate când sunt încă cruzi.

După ce au fiert și i-ați scurs, lăsați-i un pic să se răcească și apoi prindeți fiecare cartof de ambele capete, trăgând ușor. Coaja se va îndepărta dintr-o bucată pe fiecare parte”, a dezvăluit Chef Hadad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.