Cum se face mască de lămâie și bicarbonat de sodiu?

4567

Această mască de îngrijire a pielii ajută la minimizarea punctelor negre, a tenului gras, a coșurilor și chiar a pigmentării. Măștile de față sunt fabricate de aproape toate mărcile de frumusețe și îngrijire a pielii.

Dar ele conțin inevitabil substanțe chimice care vă pot dăuna pielii și vă pot crea mai multe probleme.
Masca de bicarbonat cu lămâie este la fel de simplă pe cât pare. Tot ce ai nevoie este suc de lămâie și bicarbonat de sodiu.

1.Pentru a face masca de față, amestecați o linguriță de suc de lămâie cu două linguri de bicarbonat de sodiu. Bicarbonatul de sodiu reacționează cu sucul de lămâie și scade mult. Dar continuați să amestecați până când obțineți o pastă de culoare galben pal.

2.Folosiți această pastă pentru a vă freca pe toată fața și gâtul (evitați ochii). Este normal să simțiți o furnicătură, deoarece reacția de bicarbonat de sodiu continuă să aibă loc. Cu toate acestea, dacă simțiți o senzație de arsură pe față, spălați imediat amestecul și nu mai încercați din nou.
3.De asemenea, păstrați acest amestec pe față cel mult 15 minute pentru a evita roșeața. Folosind un prosop cald și umed, ștergeți masca de pe față. Clătiți cu apă rece ca să închideți porii și uscați pielea. Acum hidratează-ți fața cu produsul tău preferat.

👉 Mască de lămâie și bicarbonat de sodiu cu miere

Pentru a face masca de față cu miere, adăugați o linguriță de miere crudă, organică, cu aceeași cantitate de bicarbonat de sodiu și suc de lămâie. Mierea este o substanță naturală anti-bacteriană foarte bună, care ajută la distrugerea bacteriilor rele care locuiesc în porii pielii. De asemenea, vă calmează și hidratează pielea.

1.Bicarbonatul de sodiu are o textură ușor granuloasă, care, atunci când este frecată pe față, ajută la exfoliere, iar micile granule curăță stratul exterior al celulelor vechi ale pielii.

2.Previne acumularea de murdărie și ulei în pori și, prin urmare, reduce riscul apariției acneei. De asemenea, vă face tonul pielii uniform și strălucitor.

3.Sucul de lămâie, bogat în acid citric și vitamina C, îndepărtează uleiul de pe piele și îți curăță fața. De asemenea, ucide bacteriile și reduce riscul de infecție.

Astfel, împreună lămâia și bicarbonatul de sodiu fac un tratament facial minunat care întrec tratamentele de salon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.